cielo claro
  • Màx: 19.9°
  • Mín: 9.02°
19°

Abraham Olano: «Estic bé i no crec que sigui el final de la meva carrera»

El corredor de l'equip Banesto diu que es troba en un gran estat de forma

El cap de files de l'equip Banesto, Abraham Olano, afirmà després de la perillosa arribada a l'esprint que «la caiguda a la línia de meta va estar a prop nostre però no tinguérem molts problemes, hem frenat i no hi ha hagut cap tall i hem pogut arribar per davant». El donostiarra indicà que «la Vuelta s'assembla molt al Tour, sis hores sobre la bicicleta, amb molta calor i llavors al final es pot perdre tot. Així és el ciclisme que t'ho pot donar i llevar tot en un moment. L'important és que s'ha d'estar allà davant».

Sobre el seu estat després de les dues primeres etapes manifestà que es troba bé, i en un bon estat de forma física. «Jo estic bé, pens que no és la darrera oportunitat per a mi, que encara no som vell i que tenc moltes coses a dir encara al ciclisme. No és el final de la meva carrera», manifestà.

Olano afegí que ha arribat a la Vuelta amb il·lusions renovades després de la mala sort de la ronda francesa on va haver d'abandonar per una lesió. «He arribat a la Vuelta amb moltes il·lusions, renovades durant el mes d'agost, amb la meva recent paternitat. Ser pare sembla que m'ha donat un poc de motivació de més. Veurem si podem continuar lluitant, guanyant, i estant allà davant. Pens que l'afició està amb mi i vull dedicar-li si no el triomf, com a mínim un bon espectacle», sentencià Abraham Olano. El ciclista basc però tendrà molta oposició per al títol de la Vuelta, entre els que es trobarà a l'actual campió, el suís Alex Zulle, que ahir manifestà que és conscient que «som el favorit per guanyar la Vuelta». El ciclista suís però també advertí que «la competència és molta i la victòria estarà més cara que mai».

El corredor del Festina, ha arribat amb moltes ganes després de tot l'enrenou que hi va haver al Tour de França al voltant del seu equip i del dopatge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.