nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Dufresne i Azón prenen avantatge

La parella espanyola fou les més regular a la jornada d'ahir

La tripulació espanyola formada per Natalia Via Dufresne i Sandra Azón lidera la classificació després de disputar-se la primera jornada de la fase decisiva del Mundial de 470, que té lloc a les aigües de la badia de Palma.

Via Dufresne i Azón varen basar el seu èxit en la seva regularitat, ja que varen aconseguir un 3r, un 5è i un 7è lloc a cada una de les mànegues disputades. Mentrestant, la parella Theresa Zabell-Patricia Guerra, favorites al títol final, no varen passar d'una discreta 8a posició. L'embarcació de Zabell va haver de superar un començament d'etapa desastrós, amb un quinzè i un divuitè lloc a les dues primeres mànegues, i s'imposà a la tercera per acabar finalment entre les deu primeres i encara amb opcions d'aconseguir medalles.

Darrera de Dufresne i Azón se situen ara les alemanyes Nicola i Bulle. Pel que fa a les altres favorites de la categoria femenina, les ucraïneses Taran i Paholchik, també varen decebre i no varen arribaren més enllà de la sisena posició al final de la jornada.

Quant a la categoria masculina, els francesos Philipe i Cariou ocupen la primera posició amb només un punt d'avantatge sobre els finlandesos Leskinen i Heinila. La polèmica de la jornada ha estat centrada en la primera mànega, en la qual un remolí de vent ha fet que només set embarcacions hagin quedat fora de competició. Això ha provocat una protesta massiva i ara correspon al Jurat Internacional la decisió d'anul·lar o no la prova.

Els espanyols millor classificats són García i Páramo, en el lloc 30.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.