algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Sense sorpreses en el Campionat del món

Zabell i Guerra confirmaren els pronòstics i s'imposaren a la primera jornada del Mundial 470

La falta de vent va retardar ahir el començament del Mundial de la classe olímpica 470, que es disputa en aigües de la badia de Palma.

Els regatistes varen haver d'esperar una hora i mitja per iniciar la navegació. Finalment a les 13.30 un embat de força 2"3 va començar a bufar, circumstància que va poder permetre la disputa de les tres primeres mànegues corresponents a aquesta primera jornada.

La regata es va caracteritzar per l'absència de sorpreses importants. D'aquesta manera, i pel que fa a la categoria femenina, la parella formada per Theresa Zabell i Patricia es varen imposar a les tres proves del dia. En segon lloc quedaren classificades les ucraïneses Taran i Pacholchik, per davant de les germanes Ward, de Dinamarca. Les mallorquines Catalina Darder i Marta Reynés varen arribar al lloc 25 del grup A.

Quant a la categoria masculina, el triomf en aquesta primera prova va correspondre als suecs Molund i Rahm, seguits de Leskinen i Heinila de Finlàndia. Els espanyols millor classificats varen ser García i Paramo, en tercer lloc, mentre que Martínez Doreste i Cantero varen assolir la sisena plaça.

Finalment, no hi haurà participació mallorquina, quant a homes es refereix, després que l'Associació Internacional de la Classe 470 va rectificar l'organització del Mundial, que va adjudicar nou plaçes als regatistes espanyols, quan només podien participar-hi set parelles. Tenint en compte el criteri del rànquing, els mallorquins Patiño-Bonnin i Halcón Mas s'han quedat fora del Mundial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.