algo de nubes
  • Màx: 19.69°
  • Mín: 13.26°
19°

Michael Tyson, implicat en un altre intent d'agressió

L'excampió del món dels pesos pesants Mike Tyson va patir ahir un accident de circulació en Gaithersburg (Maryland) que pogué convertir-se en una baralla fora dels quadrilàters, com ens té acostumats el púgil nord-americà.
Una moto va topar per darrera contra el vehicle que manava la seva dona. Tot i que no es produïren ferits, el boxador es va queixar de mal al pit i la seva dona va ser conduïda, per precaució, a un hospital
Segons la policia Tyson va intentar colpejar el motociclista, per la qual cosa els agents hagueren d'intervenir. Ara Tyson podria ser acusat d'intent d'agressió, cosa que podria llevar punts a l'excampió del món en el seu intent de recuperar la llicència per tornar a boxejar.
La Comissió de Nevada li va prohibir competir el passat 9 de juliol de 1997, que es podria renovar un any més, després de ser desqualificat per haver mossegat una orella al seu compatriota Evander Holyfield durant el combat que els enfrontà pel campionat del món, el 28 de juny de l'any passat a Las Vegas. Aquesta comissió havia de prendre el pròxim 9 de setembre una decisió pel que es refereix a la demanda de la llicència presentada per Tyson, però l'ha ajornada fins el 19 de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.