lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

Vae Victis SE guanyà el premi President de la CA per a nacionals

Viking de Bretagne s'imposà en la modalitat per a internacionals

Amb les grades plenes de públic es disputaren dissabte vespre al municipal de Manacor els premis President de la Comunitat Autònoma en les modalitats d'importats i nacionals. La reunió no decebé ningú, malgrat que l'esperat duel entre Alex Kid i Uquileo en la prova reservada per a nacionals no es produí. El cavall de Joan Oliver va ser endarrerit "un altre cop", mentre Uquileo, que no tingué sort en el sorteig, acusà l'esforç inicial i s'enfonsà a la darrera recta.

En la correguda per a internacionals sorprengué el cavall de Cala Rajada Viking de Bretagne, ja que se situà al capdavant del grup ben aviat i aguantà perfectament els atacs de Condor de la Noe primerament i dels favorits Dadesboy i Cowboy Lindflower després, que s'hagueren de conformar amb ocupar els llocs d'honor. Beledor va millorar molt respecte de la setmana passada i es col·locà en quarta posició.

En categoria nacional només hi va haver un protagonista i no va ser Alex Kid ni el veterà Uquileo. Vae Victis SE, just donada la sortida, es col·locà davant; per damunt el ràpid cavall menat per A. Riera B. hi havia Uquileo, mentre que per darrera Alex Kid anava remuntant posicions que l'arribaren a acostar als capdavanters. Però una vegada més, a falta d'una volta i mitja per acabar, Alex Kid es desmuntava i va endarrerir-se. Vae Victis SE, a falta de cinc-cents metres, posà la directa i ningú no el va poder seguir, creuant la meta molt destacat amb un registre d'1.19.1.

Uquileo, que a la darrera recta es va ensfonsar, era superat per Alcon Blai i Axel Lobell, i s'havia de conformar així amb la quarta posició. Una altra de les favorites, Velvet Blai, també va endarrerir-se. Vae Victis SE, que era menada per A. Riera B., aconseguia així impossar-se per segona vegada a l'elit nacional. En l'ocasió anterior "fa encara poques setmanes" aconseguí el millor registre nacional rodant a 1.16.5 Curro Celeste SB, que amb J.A. Riera a les regnes era el favorit en la prova que obria el programa i aconseguí el triomf. En la segona correguda, Belutina, a mans d'A. Riera B., guanyà, mentre que Cristan Skovby s'endarreria per trot irregular quan li disputava l'arribada.

En la tercera, nova victòria de Clara des Pla, menada per J.A. Riera amb un molt bon registre d'1.22.4. L'artanenca Brisa Nicolai, que en els darrers metres es va veure superada per Art Hanover, encara va poder guanyar la quarta, ja que aquest darrer cavall es descompassà en els darrers metres i va quedar endarrera.

En la cinquena, Tonilo Kurde va ser el guanyador per davant Tina Francis, mentre la favorita Bianca Hister era tercera i Black Crom GS, que rendia 50 metres, només podia ser quart, malgrat el bon registre d'1.21.1 que marcà.

Aldaniti va donar la tercera victòria a J.A. Riera en la sisena correguda amb un temps d'1.22.4.

Després de les dues especials, premis President de la Comunitat Autònoma, la carrera estel·lar va tenir com a protagonista Aby Boy. Menat per Bel Garau, s'imposà a la recta final a Reperkt Sunshine i al debutant Beluga Dore.

Tancà el programa el quartet especial amb una Another Mother excepcional. Guanyà amb un temps d'1.22.2.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.