nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

“És el somni de la meva vida”

Jorge Lorenzo es pot proclamar campió del món el proper cap de setmana al circuit de Sepang. El palmesà només ha d'aconseguir set punts més que Pedrosa, que encara no sap si hi podrà participar

45892
Jorge Lorenzo, en una imatge de la temporada passada. | R.D.

El palmesà Jorge Lorenzo (Yamaha YZR M 1) podria convertir-se en el segon campió del món espanyol de la categoria reina de motociclisme i el primer de MotoGP aquest cap de setmana, per la qual cosa no va dubtar a afirmar que "és el somni de la meva vida i esper aconseguir-ho aquí, a Sepang". "Pens en diumenge que ve, el dia que puc obtenir el títol...", va afirmar Jorge Lorenzo, que al Japó, per segona vegada aquesta temporada, va quedar fora del pòdium.
Pel que fa al Gran Premi de Malàisia, el líder del mundial de MotoGP va reconèixer que "m'encanta i, a més, Sepang és un circuit que conec molt bé i hi he fet molts quilòmetres damunt de la meva M 1. Així mateix, em porta grans records, ja que el 2007 hi vaig aconseguir el meu segon campionat de 250 cc", va dir Lorenzo.
"La pista és llarga i molt moderna, però la temperatura i la pluja sempre poden ser un inconvenient", va explicar. "L'any passat va ser una cursa una mica boja amb la pluja i vaig haver de sortir des de la darrera posició", atès que el mallorquí va tenir alguns problemes, però, malgrat tot, l'any passat va ocupar la quarta plaça final. "M'agradaria que en aquesta ocasió es corregués en eixut", digué Lorenzo, qui afegí que "l'equip i jo ens centrarem en el mateix objectiu que en els darrers grans premis: cercar un nou pòdium treballant molt dur des de divendres en els primers entrenaments". "Esper que puguem assolir el millor resultat possible", va manifestar un il·lusionat Jorge Lorenzo.

A set punts del títol
Amb la incògnita encara de si Dani Pedrosa podrà participar en la correguda de Malàisia, Jorge Lorenzo sap que en té prou sumant set punts més que el seu rival per ser campió del món. Si Pedrosa finalment no corre, a Lorenzo li bastaria acabar novè i, si ho fa, l'hauria d'avantatjar com a mínim amb 7 punts, amb els quals tindria una renda de 76 quan encara faltarien tres corregudes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per rafa, fa mes de 13 anys
Pobre imbecil, quiso quedar bien con la secta nazionalista paseando los colores del farsa y escondiendo la bandera de nuestra nacion, y lo unico que ha conseguido es la total indiferencia de todos.
Podria aprender muchas cosas del mejor deportista español de todos los tiempos: Rafa Nadal
Triste campeon del mundo. Nadie le quiere.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente