algo de nubes
  • Màx: 14.33°
  • Mín: 7.77°
14°

Turisme dóna suport al circuit

El president de la Federació balear, Pep Yuste, es va reunir amb Miquel Nadal per presentar-li l'avantprojecte d'un traçat per les Illes. La idea podria ajudar la desestacionalització turística

La idea d'aconseguir un nou circuit per a les Illes pren força. El president de la Federació de Motociclisme de les Illes, Pep Yuste, obtingué el suport del titular de la Conselleria de Turisme, Miquel Nadal, en la reunió que mantingueren ahir matí. Yuste presentà l'avantprojecte dissenyat per l'arquitecte Gabriel Palmer al conseller. Un dels principals arguments que el president de la Federació presentà fou que aquesta nova instal·lació, que pal·liaria el dèficit que pateixen els motociclistes de les Illes, fou de gran ajuda per la desestacionalització turística. El problema més important per construir la instal·lació seria trobar un municipi disposat a oferir uns terrenys on es pogués ubicar.

En aquest sentit, Yuste destacà que no suposaria un impacte mediambiental gaire fort, a diferència d'altres instal·lacions. La Federació disposa de l'avantatge que té el sector privat de la seva banda. Yuste va manifestar que de les institucions espera que els facilitin la feina, ja que el finançament es podria oconseguir a través de les empreses. "Més que el suport econòmic públic, el problema que veig més mal de solucionar és el dels terrenys. Pot ser que no necessitam doblers de les institucions, perquè ja hi ha contactes amb empreses interessades. Volem que ens facilitin la feina", explicà Yuste, qui recalcà que no s'aturarà en el seu intent i que la propera estació és entrevistar-se amb Francesc Antich.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per toni, fa mes de 14 anys
No suposaria un impacte ambiental gaire fort?
Clar quan parles de ciment i d'asfalt a UM se li posen dretes les orelles.
més on arreplegar.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente