algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Lorenzo va a més damunt banyat

El mallorquí millorà el temps que havia aconseguit en la sessió del dematí amb la pista eixuta, i marcà el cinquè registre. Stoner obtingué el millor temps en eixut, mentre que Hayden ho féu sobre mullat

Jorge Lorenzo (Yamaha) va acabar en la vuitena posició final (vuitè en la primera sessió i cinquè en la segona) dels entrenaments lliures del Gran Premi d’Austràlia de MotoGP, després que les condicions meterològiques haguessin canviat radicalment del matí a l’horabaixa. El nord-americà Nicky Hauden (Honda) va aconseguir el millor temps en la segona i darrera tanda (horabaixa), mentre que el local Casey Stoner va ser el més ràpid quan la pista era eixuta.

Els dos primers entrenaments de MotoGP es varen disputar en condicions molt diferents ja que, si bé al matí havien estat amb la pista ben eixuta, durant l’horabaixa va ser al revés i això es va notar en el rendiment dels pilots.

Lorenzo va tenir algun regiró, ja que en alguns moments va derrapar damunt l’asfalt, una imatge que duia a la memòria els records pitjors. El mallorquí, vuitè al matí, va experimentar una millora notable amb l’asfalt banyat i, tot i ser dels pilots que s’emportaren qualque ensurt, va acabar obtenint la cinquena posició.

En la primera sessió, el domini gairebé absolut va ser per a Stoner, però amb la pista mullada no hi hagué un dominador clar, si bé Hayden va marcar la pauta en els darrers minuts. El nou campió del món, Valentino Rossi, quedà segon i Pedrosa, sisè.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.