nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Jordi Lorenzo, nou campió d'Espanya

Els altres pilots mallorquins participants tingueren una actuació molt desigual

Ahir es va disputar en el circuit de Montmeló una nova prova del Campionat d'Espanya de velocitat, una prova en la qual varen competir gran quantitat de pilots que han estat disputant el campionat del món, per això la correguda d'ahir era doblement interessant.

Pel que fa als pilots mallorquins, que de fet n'hi havia també bastants, la sort va ser desigual. Així, la jornada d'ahir es pot catalogar de molt accidentada, ja que hi va haver moltes caigudes, moltes proves hagueren de suspendre's momentàniament i els pilots varen haver de fer dues sortides. Un d'aquests pilots que sofriren una caiguda fou Tolo Monteros, en la categoria de 125 cc Gran Premi (Fonsi González es proclamà campió d'Espanya), que féu molt bons entrenaments i aconseguí qualificar-se per disputar la prova, però va sofrir l'accident quan disputava la volta d'encalentiment de rodes.

La gran alegria del dia, però, la va donar Jorge Lorenzo, que ja és matemàticament campió d'Espanya a la categoria de 50 cc de la Copa Aprilia (quan falta una prova per al final de la competició) en guanyar la prova per davant de Joan Olivé, que també és segon a la classificació provisional del Campionat d'Espanya.

Un altre pilot mallorquí que destacà a Montmeló va ser David Salom, que acabà la cursa en segona posició, darrere d'Alejandro Martínez (primer també a la general) i per davant d'Alvaro Bautista. A la classificació general provisional, es troba a només quatre punts del primer i està empatat a punts amb Héctor Faubel, amb 78, a falta de només una prova per a l'acabament del Campionat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.