cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Rubiales anuncia a crits que no dimitirà i les futbolistes esclaten: «s'ha acabat, estam amb tu Jeni Hermoso»

La futbolista internacional Alexia Putellas, jugadora del FC Barcelona, ha dit aquest divendres que és «inacceptable» que Luis Rubiales no dimiteixi com a president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), i ha fet costat a la seva companya Jenni Hermoso al costat d'altres integrants de l'equip femení de la Federació.

«Això és inacceptable. S'ha acabat. Amb tu, companya @JenniHermoso», ha dit la futbolista des del seu compte en la xarxa social X (antiga Twitter). La doble guanyadora de la Pilota d'Or ha criticat així les excuses de Rubiales sobre ela besada forçada als llavis que va fer a Hermoso, diumenge passat, durant el lliurament de trofeus del Mundial.

Putellas va ser la primera de les flamants campiones del món a pronunciar-se després de l'Assemblea General Extraordinària de la RFEF, on Rubiales va reiterar que el bes a Hermoso va ser «consentit» i va anunciar que es querellarà contra diversos components del Govern d'Espanya, per haver-lo acusat de comportaments masclistes.

La migcampista Aitana Bonmatí, millor jugadora del Mundial, va expressar en les seves xarxes socials que «hi ha límits que no es poden creuar» i que «això no ho podem tolerar». «Estam amb tu, companya», va dir al·ludint a Hermoso. D'igual manera, la portera mallorquina, Cata Coll va piular: «Quina pena em fa que 23 futbolistes no siguem les protagonistes... s'ha acabat! Amb tu a mort, @JenniHermoso».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Anselm Llull, fa 11 mesos
Si la mare d'en Rubiales hagués avortat quan era hora, ara no s'hauria posat en vaga de fam. I el que ens hagués estalviat a la humanitay! Igual que si hagués avortat la mare d'en Hitlet.
Valoració:0menosmas
Per l'observador, fa 11 mesos
En aquest cromanyó tant sols li manca el garrot made in Spain ! En un moment un viatge sideral de 40000 anys enrere. Cavernícola!
Valoració:0menosmas
Per Tufi, fa 11 mesos
El Rubiales @ er Purpo de Motril.
Valoració:2menosmas
Per Fistro repelent, fa 11 mesos
El Rubiales, l'únic hispanyuel a qui el Rubiales no ha posat una demanda, de moment.
Valoració:1menosmas
Per Guillem, fa 11 mesos
Rubiales representa els valors del espanyolisme masclista, dels toros, la caça i el futbol, molt millor que la majoria de representants polítics de VOX. Abascal l’hi hauria de fer una bona oferta d’assessor, contractar-lo i tothom content.
Valoració:3menosmas
Per Sargantana, fa 11 mesos
I què fa el CE Manacor que encara no ha cessat Pep Barceló?
Valoració:4menosmas
Per Patriota, fa 11 mesos
Es una cuestión de DIGNIDAD NACIONAL echar a patadas a este impresentable y a sus acótilos del cargo.
Valoració:-1menosmas
Per Xx (ver), fa 11 mesos
Ñ s'enfonsa ella sola, amb elements com aquest Rubial que es un masclista, o d,altres que són lladres o mentiders i manipuladors compulsius. O també n,hi ha de catalanofòbics, feixistes i supremacistes. Tots aquests sí que enfonsen a Ñaña, una gent que per normal ja no té remei per la seva ignorància i pel adoctrinament que han rebut dels nazi-fatxes. Aquests són els vertaders corcs del país i no altres.
Valoració:3menosmas
Per Guillem, fa 11 mesos
Rubiales representa els valors del espanyolisme masclista, dels toros, la caça i futbol, molt millor que la majoria de representants polítics de VOX. Trobo que n’Abascal l’hi hauria de fer una bona oferta d'assessor i tothom content.
Valoració:3menosmas
Per Marc Miquel, fa 11 mesos
Hi ha molts personatges com Rubiales al nostre país veí.
Espanya no té remei, va dir Pere Sampol.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente