cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Escàndol Rubiales: Què farà el mallorquí Miquel Bestard, vicepresident de la Federació de Futbol?

L'expresident de la Federació de Futbol dels Illes Balears, Miquel Bestard, és actualment un dels vicepresidents de la Federació Espanyola de Futbol, presidida per Luis Rubiales que ha protagonitzat un nou escàndol amb el seu comportament durant la celebració del campionat mundial aconseguit per l'equip femení de la Federació.

Rubiales va forçar la jugadora Jennifer Hermoso a rebre una besada seva a la boca i va celebrar posant-se la mà als testicles la victòria espanyola. Malgrat això i la repulsa que han despertat els seus gests a tot el món, Rubiales s'aferra al càrrec. Per tant, els membres de la direcció de la Federació Espanyola de Futbol haurà de decidir sobre el futur de Rubiales. Entre aquests, Miquel Bestard, que s'haurà de definir.

El vicepresident, en cas de la dimissió o cessament de Rubiales, podria ser un dels substituts, si més no, de manera provisional.

De moment, les declaracions públiques que ha fet Bestard han estat per lloar la feina de Rubiales al capdavant de la Federació i, tot i que ha reconegut que el president de la Federació es va equivocar, considera que amb el reconeixement que es va equivocar i les disculpes són suficients.

Caldrà veure com actuen Bestard i els altres directius de la Federació. O donen suport a Rubiales i fan créixer l'escàndol, o fulminen Rubiales i redrecen la situació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Defer, fa 11 mesos
Que farà?. Capades i llepades, llepades i capades. El balancí. La molla doing, doing. O pensau que saben fer res més aquesta tropa de vividors?
Valoració:9menosmas
Per Mira que bé, fa 11 mesos
Un comunicat de totes les seleccionades refusen d,anar a la selecció de ñaña si el machospain del Rubial segueix en el seu lloc. Arruix el feixisme ñaña.
Molt bé per les dones! 💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Valoració:15menosmas
Per Guilerme, fa 11 mesos
BESTARD MAFiA ,IGUAl QUE TOT LO DES FUTBOL I ARBITREjOS MAFiA,FA PUDOR
Valoració:16menosmas
Per Joanet Manent, fa 11 mesos
Aquest homenot tan ruc, en Rubiales vull dir, dimitit i tot, no entèn sa porcada que ha fet.
Jo el condemnaria a donar besades as cul d'un ase retut fins que s'anima digui "prou!".
Valoració:13menosmas
Per Dic jo, fa 11 mesos
Al Rubiales l'han botat per ningunejar i humiliar la reina i la infanta amb una grolleria imperdonable com és posar-se la mà als ous devant de moros i cristians, homos i dones, nins i nines (menors) de tot el món. Aquest és el vertader motiu, i en Bestard faria bé de no defensar segons que, no sigui cosa que també li toqui a ell.
Valoració:12menosmas
Per Tufi, fa 11 mesos
Idò en Rubiales diu que dimiteix. Ala que t'has cobert de glòria, Bestard.
Valoració:18menosmas
Per Joan Miró Font, fa 11 mesos
En Bestard sempre ha set molt des poder, quan era president de sa balear i hi havia enfrontaments entre l’Atlètic Balears i la UD Ibiza d’en Salvo sempre es posava de part d’aquest
Valoració:14menosmas
Per Guillem, fa 11 mesos
Idò si en Miquel Bestard no entén per que ha de dimitir en Rubiales, també ha de dimitir ell. Cap dels dos representen a la societat que creuen representar.
Valoració:27menosmas
Per Pastisser, fa 11 mesos
Espanya, el país on els terrossers cobren més que el president del govern. I tan patans són aquests com els que diuen "fuera subvenciones a los catalanistas" i llavors callen com a covards devant el vertader latrocini.
Valoració:36menosmas
Per Fet, fa 11 mesos
Ja ho ha fet. El ridícul. Li ha donat suport tot insinuant que l'afer és una exageració.
Valoració:34menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente