cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Les futbolistes mallorquines Mariona Caldentey i Cata Coll jugaran la final del Mundial

Les futbolistes mallorquines Mariona Caldentey i Cata Coll han fet història aquest dimarts i han aconseguit, amb l'equip de la Federació Espanyola de Futbol (FEF) el passi per jugar la final del Mundial.

L'equip de la FEF s'ha classificat per la final del Mundial de futbol femení en derrotar Suècia en un partit ple de futbol de qualitat i d'emoció.

Alineacions:

Espanya: Cata Coll; Ona Batlle, Irene Paredes, Laia Codina, Olga Carmona; Tere Abelleira, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas (minut 56, Salma Paralluelo); Alba Redondo (minut 73, Eva Navarro). Jenny Hermoso. Mariona(minut 94, Esther).

Suècia: Musovic; Bjorn, Ilestedt, Eriksson, Andersson; Rubensson (minut 85, Urtic) Angeldal; Kaneryd (minut 78, Schough), Asllani, Rolfo; Blackstenius (minut 78, Blomkvist).

Gols: minut 80, 1-0 Salma. Minut 87, Blomqvist 1-1 minut 89, Olga Carmona 2-1.

Uns primers 45 minuts dominats per l'equip espanyol. Tot i això, la millor ocasió l'ha tengut el conjunt suec, però la portera mallorquina Cata Coll ha realitzat una aturada de molt de mèrit.

La segona part ha mantingut el mateix guió. El combinat de la FEF dominava i ha gaudit amb una ocasió claríssima d'Alba Redondo en el minut 70. El deliri ha arribat en el minut 80, un tir ras de la golejadora Salma significa l'1-0. En el minut 87, la jugadora de Suècia Blomqvist dins l'àrea petita ha empatat el partit 1-1. Però la bogeria ha arribat al minut 89. Una jugada de córner i Olga Carmona ha marcat el gol del pas a la final 2-1.

La final del Mundial femení 2023, serà el diumenge 20 d'agost a les 12:00 hores en el Sydney Football Stadium.