• Mín: 13.08°
21°

El Mallorca celebra el centenari del Constància

CE Constància 0-5 Reial Mallorca

El CE Constància ha celebrat el seu centenari disputant un partit contra el Reial Mallorca, el màxim exponent del futbol de l'Illa i un altre equip amb més de cent anys d'història. El club de Primera Divisió ha acabat golejant al club d'Inca, encara que el resultat ha estat el menys important i l'amistós s'ha celebrat en un ambient festiu.

Finalment, el Mallorca s'ha imposat 0-5 al Constància amb gols de Vedat Muriqi, autor dels dos primers gols del partit, Tino Kadewere, Ángel Rodríguez i Abdón Prats.

El partit ha quedat sentenciat en la primera part amb quatre gols mallorquinistes. Per la seva banda, el club d'Inca no ha pogut marcar als de Palma, tot i millorar molt i competir de tu a tu durant tota la segona part.

L'anècdota del partit ha arribat en els darrers minuts de la primera part, quan el Nou Camp d'Inca s'ha quedat fora llum i el duel s'ha hagut d'interrompre durant quasi quinze minuts.