cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

Fanàtiks ATB denuncia «el fracàs social i esportiu» i demana dimissions

199983

El col·lectiu antifeixista i seguidor de l'Atlètic Balears, Fanàtiks ATB, va comunicar aquest diumenge a través de les seves xarxes socials el seu malestar amb el club. Els aficionats de l'Atlètic titulaven el seu comunicat 'Davant el fracàs esportiu i social' just seguit explicaven el perquè de la seva disconformitat.

En el comunicat, Fanàtiks carrega directament contra la direcció esportiva argumentant que fa nou anys que es lluita pel mateix objectiu i que dotze entrenadors i 166 jugadors després no s'ha assolit, ni tan sols s'ha avançat.

També expliquen que de la mateixa manera que en la part esportiva, «la idiosincràsia, la història i l'afició romanen oblidades intencionadament per la gerència, la qual sembla més preocupada de culpabilitzar l'afició que del seu propi fracàs en aquest projecte», i han afegit que «els aficionats hem passat de ser part de la família a estranys dins ca nostra».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per segur, fa dervers d'un any
Estos autodenominados Fanàtiks ATB, que no sé quienes son ni me importa, que empiecen por dar trigo y se dejen de sermones.
Comprendo que estén molestos y defraudados, pero la historia nos dice que hay cientos de clubs de futbol que tardan años y años en conseguir sus objetivos.
El cambio de entrenador y la misma participación en la Copa de SM El Rey, entre otros, fueron elementos distorsionadores que no ayudaron. Más bien todo lo contrario.
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente