algo de nubes
  • Màx: 16.94°
  • Mín: 7.61°
16°

Ajuntament de Palma i el Mallorca allarguen fins el 2064 l'ús de l'estadi de Son Moix i acorden la reforma que s'hi farà

La Junta de Govern ha aprovat aquest dimecres la pròrroga del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Palma i el Club Esportiu Mallorca, que es perllonga fins el 2064, i ha donat el vistiplau a la reforma de l'estadi de Son Moix que executarà el club amb finançament propi.

El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha considerat que es tracta d'«una gran oportunitat per comptar amb un dels estadis més moderns d'Espanya», cosa que per a la ciutat i l'esport és «una bona notícia que posarà Palma al capdavant de l'àmbit esportiu europeu».

Segons ha explicat aquest dimecres l'Ajuntament de Palma, la Junta ha tengut coneixement del dret de pròrroga que ostenta el CE Mallorca SAD, previst en el conveni de col·laboració subscrit entre el Consistori i el club el 15 de desembre de 1997. En aquest document, han detallat, es fixa un període de durada inicial de 40 anys, prorrogable 25 anys més.

Així mateix, s'ha autoritzat el Mallorca perquè procedeixi a la reforma --renovació, adequació i millora-- de l'estadi en els termes exposats en el seu projecte, per dur a terme la modernització de l'espai municipal plantejada a iniciativa del club. La inversió serà a càrrec de l'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.