nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'Atlètic Balears femení fa història i serà present a la primera edició de la Tercera RFEF

L'Atlètic Balears Femení va aconseguir aquest diumenge el seu objectiu de la temporada, l'esperat ascens a Tercera RFEF, la nova categoria del futbol femení.

Aquesta nova divisió estarà dividida en dos grups, separats en nord i sud, i arrancarà per primera vegada la temporada que ve.

A diferència del que va passar la temporada passada en el futbol masculí, enguany en el cas dels equips femenins, no tenien possibilitat de pujar directament a la Segona Divisió. Ha estat el segon ascens de l'equip balearico en quatre anys, des de la recuperació de la secció perduda en 1984.

La feina de la directora esportiva, Marina Tugores, acompanyada pel director general, Guillermo Pisano, ha fet possible assolir l'objecitu a falta d'una jornada per acabar la temporada.

En un partit històric, les jugadores de Txema Expósito guanyaren (0-3) amb gols de Gabi, Joana i Neus Bestard per certificar un ascens en una gran temporada en la qual només han perdut un partit i han mantingut la porteria a zero pràcticament en la meitat dels partits jugats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.