cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Viatge clau i complicat en el camí a l'ascens

L'Atlètic Balears visitarà el camp de l'Albacete aquest diumenge (12.00 hores). Serà el segon partit que el nou tècnic, Eloy Jiménez, dirigeixi l'equip des de la banqueta blanc-i-blava i l'entrenador se n'ha enduit els 24 jugadors de la plantilla al viatge.

Previ al partit, l'ATB entrenarà per darrera vegada aquesta setmana a Paterna, la Ciutat Esportiva del València, després de l'entrenament viatjarà en bus cap a Albacete per disputar el partit.

Els locals són l'actual líder de la divisió, per tant, els d'Eloy Jiménez esperen un partit competit en el qual hauran de donar el cent per cent si esperen guanyar i seguir en la lluita per les posicions més altes de la classificació.

Jiménez ha parlat de la importància del partit i de la seva dificultat. «Quan vaig fitxar sabia l'inici que tenia en aquests tres primers partits, la seva dificultat per l'entitat dels rivals. L'Albacete és difícil, té bon equip, però podem competir contra qualsevol rival i en qualsevol camp», assenyalava l'entrenador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.