algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Les il·lusions posttraumàtiques del Barça

Després d’anys de decepcions i nits europees per oblidar, la catàstrofe blaugrana va tocar fons amb la sortida de Leo Messi. L’afició culé quedava orfe, perdia el seu líder, el seu capità, la seva estrella, el millor jugador de tots els temps.

Ara, mesos més tard, els seguidors del Barça encara no assumeixen la pèrdua, continuen paint el trauma. Intenten desesperadament tornar a il·lusionar-se amb l’equip.

Fora de la màxima competició europea, sisè a la Lliga i no amb massa esperances a la Copa, els aficionats catalans es veuen obligats a aferrar-se a l’esperança de trobar nous referents. A l’estiu va ser Memphis, el neerlandès es va guanyar el públic amb unes quantes piulades en català. Mesos després ha demostrat que no era l’estrella que tothom volia que fos.

Amb l’arribada de Xavi a la banqueta del Camp Nou arribà la segona onada d’il·lusió al feu blaugrana. El tècnic de Terrassa sembla tenir les idees clares i un model clar a seguir, ha apostat per jugadors joves com Nico, Gavi, Abde o Jutglà, i s’espera que la reacció definitiva de l’equip arribi quan Pedri i Ansu Fati es recuperin definitivament.

Amb el nou entrenador, el Barça sembla haver millorat, la plantilla va ser capaç de competir fins a la pròrroga amb el Real Madrid a la semifinal de la Supercopa, el que pareixia impossible setmanes enrere. Però encara que les sensacions puguin haver millorat, els resultats encara no acompanyen.

També ha il·lusionat a l’aficionat blaugrana l’arribada en aquest mercat d’hivern de Ferran Torres, un jugador amb el qual Pep Guardiola no ha acabat de confiar aquesta temporada. Només havia participat en quatre partits a la Premier League i set si tenim en compte totes les competicions a les quals ha competit el Manchester City enguany.

Evidentment, l’arribada del valencià pot anar millor o pitjor, no obstant això, el Barça no ha fitxat un galàctic. Tot i això, l’afició, desesperada, s’ha tornat a engrescar. Veurem si entre les cares noves, l’arribada de Xavi i el nou projecte de Laporta que sembla anar agafant forma, poden arribar a suplir el buit que ha deixat Messi als cors blaugranes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.