• Màx: 10.46°
  • Mín: 7.47°

L'Atlètic Balears fa història, elimina el Celta i ja espera un altre 'Primera'

L'Atlètic Balears ha tornat eliminar un 'Primera'. Després de golejar el Getafe, ha derrotat per 2-1 el Celta de Vigo.

El conjunt dirigit per Xavi Calm s'ha situat a vuitens de final del campionat de Copa gràcies a un gran gol, amb una espectacular rematada de cap, de Manel Martínez, que ha estat el gran heroi de la nit per als gràcies al seu doblet.
El davanter barceloní havia obert el compte local amb un altre magnífic cop de cap, passat el quart d'hora.

Brais Méndez va marcar l'empat quan el Celta semblava que s'havia fet amb el control del matx. El conjunt de Coudet havia posat tota la carn a la graella amb els canvis a l'inici de la segona meitat del partit.

Però en el moment més complicat pel conjunt atlètic, `passat el primer quart d'hora de la segona part, va arribar el definitiu 1-2 que va desfermar la bogeria a la graderia de l'Estadi Balear i un nou èxit d'aquest equip de la Primera RFEF.

L'Atlètic Balears ja espera el següent 'Primera' en la ronda dels vuitens de final de la Copa.