algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

“El duel contra el Depor marcarà tendència”

Manzano explicà que per tombar els gallecs cal donar continuïtat a la bona línia mostrada en els darrers partits i evitar “l’ansietat competitiva”

El Mallorca afronta diumenge un partit decisiu contra el Deportivo de la Corunya que li podria permetre abandonar la zona de descens després de deu jornades dins el pou i deixar pràcticament desnonat el conjunt gallec. Des d'aquesta perspectiva, l'entrenador vermell, Gregorio Manzano, sap que la visita del coer a l'Iberostar estadi suposarà un punt d'inflexió en la trajectòria del Reial Mallorca.

"És un duel que dins els que ens queden marcarà tendència. Hi ha tres punts en joc, que per nosaltres suposarien continuar avançant cap a la meta, cap als quaranta punts i un poc més. Seria una passa molt important", destacà.

Per aconseguir sumar la setena victòria del campionat, el tècnic vermell assenyalà dos factors clau: en primer lloc, "fer les coses bé" i donar continuïtat a la imatge i a la línia de joc que ha mostrat l'equip en els darrers enfrontaments i, en segon, evitar que "l'ansietat competitiva" limiti el potencial dels futbolistes. "No ens hem de desesperar si el matx no es posa a favor nostre de tot d'una. El que ens val és guanyar el partit quan acabi i és el que intentarem", apuntà i afegí que "des d'aquest punt de vista, s'ha de fer una bona feina. Hem de fer les coses bé perquè, si no, tendrem moltes dificultats. Cal donar continuïtat a les coses que feim bé", explicà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per SRS, fa mes de 11 anys

QUIN DESASTRE EL DEPOR SON MOLT DOLENTS I MOS GUAYAREN. SR SERRA FERRER FITXAU EN VALERON QUE ES MES BO ELL AMB 36 ANYS QUE EL SR ALFARO AMB 25.

Valoració:0menosmas
Per titola, fa mes de 11 anys

ja l'ha marcat

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente