nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.92°

Antoni Luna: “Estic preparat per jugar”

El nou futbolista vermell va afirmar durant la presentació que se sent més còmode de lateral, però que jugarà on vulgui Joaquín Caparrós

22548
Luna mostra el seu dorsal durant la presentació a l’Ibersotar Estadi. | Ferran Aguiló - M. À. Cañellas.

Antoni Luna, jugador de 21 anys nascut a Son Servera, fou presentat ahir com a nou jugador del Reial Mallorca, equip al qual arriba cedit fins a final de temporada, sense opció de compra, procedent del Sevilla. El defensa es mostrà encantat per la possibilitat de defensar la camiseta vermella i la seva disponibilitat a jugar en qualsevol posició que li demani l'entrenador.

Luna, que ha jugat al Sevilla tant en defensa com en posicions més avançades, no va tenir problemes a reconèixer que se sent més còmode jugant de "lateral esquerre", però que tampoc no es vol tancar cap porta i que sempre estic disposat a millorar "en les posicions que el míster consideri".

Demanat sobre si sentia una pressió afegida per haver estat una petició de Joaquín Caparrós, el futbolista indicà que no, però que intentarà tornar la confiança dipositada en ell pel tècnic al camp i que tampoc no li feia por la competència que hi ha a la banda esquerra del Mallorca. "Sé que el míster ha posat molt de la seva banda perquè jo fos aquí. És cert que hi ha gent de molta qualitat i jugadors a la banda esquerra, però jo vénc a ajudar, com tots els meus companys, que el Mallorca sigui com més amunt millor.

Sobre si està llest per jugar ja dissabte a Valladolid, Luna fou ben clar i desitjà que Caparrós "compti amb mi" per a aquest xoc. A l'hora de valorar la situació institucional del Mallorca, Luna no es banyà i aclarí que la meva feina "és al camp".

Per Luna, la situació del Mallorca en la classificació no és "la que li correspón", alabà la qualitat de la plantilla i destacà que l'equip està sortint de la mala ratxa de resultats en la qual ha viscut bona part de la primera volta. Finalment, demanat per la sortida del Sevilla, el serverí no va voler opinar sobre el seu exentrenador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquín, fa mes de 11 anys

Otro paquete

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente