algo de nubes
  • Màx: 11.78°
  • Mín: 7.77°
11°

Els primers partits del Mallorca, en dissabte a les 11 del vespre

L'equip vermell disputarà les dues primeres jornades, contra l’Espanyol i el Màlaga, dissabtes 18 i 25 d’agost. En la tercera, els horaris tornen a la normalitat

24852
Bestard, Cladera, Isern, Whemeier i Vich, ahir a Cort. | Ferran Aguiló - M.À.C.

La Lliga de Futbol Professional (LFP) continua amb la seva deriva organitzativa i durant el mes d'agost hi haurà futbol de mitjanit. Així ho va fer públic l'organisme que regeix l'anomenada millor lliga del món en donar a conèixer els horaris per les tres primeres jornades de la temporada 2012-2013, els quals afecten de ple el Reial Mallorca, que debutarà en horari de mussols.

Els vermells disputaran les dues primeres jornades en dissabte a partir de les 23.00 del vespre: dia 18 d'agost, contra l'Espanyol a Son Moix; dia 25, contra el Màlaga a La Rosaleda. A partir del mes de setembre, els horaris tornen a la normalitat de la campanya anterior -dissabtes a les 18.00, 20.00 i 22.00, diumenges a les 12.00, 16.00, 18.00, 20.00 i 22.00, i dilluns a les 21.00-, i els de Joaquín Caparrós s'enfrontaran a la Reial Societat, també en dissabte, dia 1, però a les 22.00 hores.

Segons indicaren des del club vermell, la decisió va venir motivada per l'avançament de l'inici del campionat i per expressa petició de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE). El sindicat de futbolistes demanà a la LFP que a causa de la intensa calor els duels de les dues primeres jornades no es disputassin abans de les 19.00 i s'allargassin fins a les 23.00 del vespre. Aquest endarreriment obligà la LFP a programar els partits a una hora tan intempestiva com les 23.00 "per comercialitzar millor els drets televisius", tal com informa Europa Press.

La batalla mediàtica és l'altre gran motiu del guirigall horari existent a la Lliga espanyola. L'enfrontament entre Mediapro i Canal + provoca una lluita soterrada, de la qual el gran perjudicat és el mateix espectacle que diuen vendre.

En aquest sentit, s'expressà el president de la Federació de Futbol de les Illes, Miquel Bestard, el qual definí aquests horaris com una "barbaritat". "La televisió comanda i els clubs han de mirar pels seus interessos, per la qual cosa accepten els horaris que fixen els que paguen", explicà Bestard, qui assenyalà que el gran perjudicat d'aquests horaris és "el futbol formatiu".

D'altra banda, l'equip tornà ahir a la feina amb una doble sessió en la qual no participaren els lesionats Martí i Arizmendi i N'Sue i Ramis amb permís del club, i a la qual s'afegiren Charlie Took i el descartat Sergi Enrich.

El Ciutat de Palma, a escena

La XXXVII edició del Trofeu Ciutat de Palma va ser presentada ahir a la sala de plens de l'Ajuntament de Ciutat, amb un cartell que enfrontarà un dels clàssics de la Bundeslliga alemanya, l'Hamburg, amb el Reial Mallorca. Serà el proper dissabte dia 11 d'agost a l'estadi de Son Moix, a partir de les 21.00 hores, quan els aficionats vermells coneixeran les quatre cares noves que de moment han desembarcat a l'Illa i també les categories inferiors del club. El duel començarà a partir de les 22.00 hores.

L'acte de presentació va ser presidit pel batle de Ciutat, Mateu Isern, i pel president vermell, Jaume Cladera, i hi varen assistir Bernd Wehmeyer, mànager del conjunt alemany; el vicepresident del Consell, Joan Rotger; el director general d'Esports, Javier Morente; el tinent de batle de Turisme, Álvaro Gijón, i el director general d'Esports del Consisitori, Damià Vich.

Les entrades es podran adquirir a partir de dia 7 d'agost i els preus oscil·laran entre els 10 i els 40 euros, amb l'entrada lliure per als socis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.