algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El somni europeu continua ben viu

El Reial Mallorca derrotà (1-0) el Rayo Vallecano

El Reial Mallorca derrotà (1-0) el Rayo Vallecano i acarona el somni europeu. El conjunt madrileny fou molt superior a la primera meitat i disposà de clares oportunitats, però el Mallorca capgirà el duel a la represa, fou millor i aconseguí un gol fonamental que acosta l'equip a Europa.
La nota negativa del partit fou l'escassa afluència d'espectadors, ja que només 8.825 acudiren a Son Moix, tot i la transcendència del matx.
Joaquín Caparrós presentà l'onze previst amb Aouate, com sempre, a la porteria. En defensa, N'Sue repetí com a lateral dret, mentre que Cáceres retornava a la titularitat a l'esquerra amb Ramis i Chico com a centrals. Martí i Pina reberen l'encàrrec d'organitzar i distribuir el joc dels vermells, amb Pereira i Castro a les bandes. Ien atac, Hemed fou titular amb Víctor just per davant.
Acumular homes en defensa no vol dir renunciar al triomf. Ahir, el Rayo Vallecano, que jugà amb cinc defenses, oferí tot un recital ofensiu durant la primera part, amb multitud d'oportunitats.
El duel començà sense un clar dominador, però ben aviat agafà la iniciativa el conjunt madrileny, que passà a controlar el centre del camp.
Michu, Tamudo, Movilla, una triple oportunitat de Tamudo, Tito i Diego Costa, Labaka i una altra vegada Tamudo pogueren marcar, però Aouate, excepcional, impedí la victòria del conjunt de Sandoval.
El Reial Mallorca es limitava a defensar-se i no aconseguia trenar ni una sola jugada. Pina i Martí es diluïen dins la mediocritat, alhora que Hemed i Víctor quedaven inèdits.
El Rayo, que mai no ha guanyat a Palma a Primera Divisió i que arribava a Son Moix després de cinc derrotes consecutives lluny de Madrid, encadenava ocasions, però s'arribà al descans amb el resultat inicial.
Alfaro, a la represa, entrà per Víctor, lesionat. Ben aviat, quedà clar que el partit havia canviat. El Mallorca sortí més deixondit i passà a controlar l'enfrontament per complet.
Ara era el conjunt de Caparrós el que s'aproximava reiteradament amb perill a l'àrea rival. Poc després que es complís el primer quart d'hora de la segona meitat, Pina recuperà l'esfèric i serví una pilota d'or a Castro, que superà Cobeño.
El Rayo no reaccionà i el Mallorca continuà dominant. Sandoval hi cercà solucions i donà entrada a Lass en substitució de Pulido. El conjunt madrileny reprengué així la seva habitual línia de quatre defenses.
El Rayo, per moments, recuperà el control. Ayza Gámez deixà sense sanció un clar penal de Chico a Diego Costa. Delibasic entrà per Tamudo i Michel, poc després, entrà per Pereira.
El tram final fou un intercanvi de cops. El Mallorca disposà de clares oportunitats per deixar el partit sentenciat i el Rayo, que acabà controlant el joc, també hauria pogut empatar. Però el marcador ja no es va moure i el Mallorca continua així amb clares opcions de jugar a Europa.•

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 11 anys

No Toni ara es molt facil fer les croniques despres de maltractar el Mallorca.En verger hauria de mirar l´hemeroteca d´aquest diari i llegir les seves negres croniques del Mallorca.No senyor Verger aras no importa que escrigui ja no ens interessa.Voste nomes esta en lo bo mai en lo dolent.Aixi ser periodista es molt facil.El que hauria de fer es anar un parell d´anys a fer de periodista a la peninsula.ALLA APRENDRA A SOFRIR MES QUE AQUI .

Valoració:0menosmas
Per toni, fa mes de 11 anys

És difícll ara fer les cròniques del Mallorca, eh VERGER!
On són els desastres que explicau?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente