algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

El Mallorca vol allunyar els dubtes

Els vermells s’enfronten al milionari Màlaga amb la intenció de sumar tres punts que els distanciïn un poc més de la zona crítica. Tot indica que Caparrós apostarà per Crespí, Nunes, Tissone i Álvaro per suplir les baixes

El Mallorca s'enfronta avui (16.00/C+ L2 i PPV) al Màlaga amb la intenció d'allunyar una miqueta més els dubtes classificatoris que acompanyen l'equip. A només dos punts del descens, després de l'empat del Racing d'ahir, els de Joaquín Caparrós cercaran sumar la tercera victòria del curs enfora de l'Iberostar Estadi amb un equip de circumstàncies a causa de les nombroses baixes que arrossega.

Fins a quatre futbolistes habitualment titulars no seran a La Rosaleda. La lesió de Cendrós i les sancions de Martí, Ramis i Víctor obligaran el tècnic d'Utrera a confeccionar una alineació en la qual tot indica que no hi serà l'holandès Gianni Zuiverloon.

El lateral és el substitut natural de Cendrós, però l'enfrontament que manté amb el tècnic farà que segurament vegi el partit des de la banqueta. Així, l'encarregat de formar al carril dret de la defensa serà Martí Crespí. El central reconvertirà la seva posició arran de la manca de confiança de l'entrenador en l'holandès. El pobler, que estrenaria titularitat aquesta temporada en Lliga, tindrà l'oportunitat de demostrar a Caparrós que els dubtes sobre la seva capacitat eren infundats.

Nunes tornarà a l'onze per suplir la baixa d'Ivan Ramis, mentre que Tissone jugarà al costat de Tomás Pina en substitució de Pep Lluís Martí. L'encarregat de formar parella atacant al costat de Tomer Hemed serà el jove Álvaro, segons va provar durant la setmana l'entrenador vermell. Aquesta decisió també crida l'atenció, ja que Caparrós deixaria a la banqueta el fitxatge més car de la temporada i encarregat de fer els gols, Marvin Ogunjimi.

El Màlaga vol mirar a Europa

El Màlaga afronta el duel amb la intenció d'enganxar-se de nou a la lluita per entrar a la Lliga de Campions, l'objectiu primordial del milionari projecte del xeic Al-Thani, propietari del club. Després de la derrota al camp del Granada, el conjunt dirigit per Manuel Pellegrini només ha sumat cinc punts en els darrers set partits, amb dos empats i una victòria, per la qual cosa necessita apel·lar a la bona ratxa com a local (a La Rosaleda només ha perdut amb Madrid i Barça i ha empatat amb Osasuna i Atlètic) per no perdre el tren continental.

A diferència de Caparrós, Pellegrini només afronta la baixa per sanció de Demichelis i per lesió de Baptista i Rubén. A més, recupera bona part de l'arsenal ofensiu amb el retorn a la llista de convocats de Joaquín, Van Nistelrooy i Isco, a més del central Sergio Sánchez. Camacho, Duda i Juanmi queden fora de la llista per decisió tècnica. Així, podrien formar amb Caballero a la porteria; Gámez, Sergio Sánchez, Weligton i Monreal en defensa; Toulalan, Maresca, Cazorla i Joaquín al mig del camp, amb Isco i Rondón en punta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.