nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

“Hem de ser l'equip de la segona part”

Caparrós valorà de manera positiva l'actitud dels seus jugadors i el punt sumat contra el València d'Emery

Joaquín Caparrós no pogué celebrar el seu 56è aniversari ni el seu debut a la banqueta del Reial Mallorca amb una victòria, però donà per bo el punt sumat ahir in extremis a l'Iberostar Estadi davant el València. Després d'una mala primera part, en la qual el conjunt d'Unay Emery fou clarament superior, el tècnic d'Utrera destacà la reacció i l'actitud mostrada pel seu equip després del descans. "Hem de ser l'equip de la segona part, en la qual hem defensat i hem jugat molt millor, hem pressionat el rival, hem estat més agressius, hem jugat molt més alliberats; això és el que vull", comentà Caparrós en la roda de premsa posterior a l'enfrontament d'ahir.

L'entrenador sevillà, que ahir dirigí el partit número 381 a Primera Divisió, criticà el fluix inici de duel del seu conjunt i assegurà que "hem començat com un al·lotet que actua per primera vegada, molt travats, i això davant un equip tan poderós com el València es paga".

Caparrós reconegué que el Mallorca millorà la seva imatge en el segon temps, però lamentà que l'equip encaixàs novament un gol a pilota aturada. "En la segona part, hem defensat una mica més lluny de la nostra àrea i les coses han canviat, però, així i tot, encara ens queda molta feina i moltes coses per corregir. Hem de treballar molt més les jugades a pilota aturada. El perill que el València ens ha creat ha arribat sempre en aquest tipus d'accions", afirmà el preparador mallorquinista, qui, així i tot, admeté que l'actitud dels seus jugadors li havia agradat "molt". En aquest sentit, apuntà que "sé que hi ha qualitat en la plantilla i amb les línies més juntes i pressionant serem l'equip que jo vull. No podem oblidar que davant teniem un gran rival com és el València, un conjunt poderós i molt treballat, ja que han tingut el mateix entrenador (Unai Emery) els darrers quatre anys i això se nota.

Caparrós valorà positivament el punt aconseguit i sentencià que "en el món del futbol sempre és bo puntuar. M'haurias estimat més guanyar, però un empat contra el València és bo".

Emery: "No hem sabut sentenciar el partit i l'empat és just"

L'entrenador del València, Unai Emery, afirmà que l'empat a 1-1 davant el Mallorca a l'Iberostar Estadi "és just", tenint en compte que el seu equip no fou capaç de sentenciar el partit amb un segon go, tot i que tingué opcions de fer-ho, sobretot, en la primera part.

"Controlàrem el 70 per cent del matx, però en aquest 30 per cent que no ho férem, no fórem capaços de crear ocasions. Com a conseqüència, el Mallorca ens pressionà més i no fórem capaços de superar aquesta pressió", assenyalà Emery. El tècnic del València admeté que se n'anava "contrariat" per la darrera acció, la del penal que significà l'1-1 en el temps afegit, ja que "l'assenyalà el linier i, quan això passa, no és bo", precisà. Emperò, Unai Emery insistí que l'empat és "just. Nosaltres hem de millorar el control dels duels, perquè, malgrat defensar molt bé, no fórem capaços de superar la pressió de la segona part", destacà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.