algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.13°
13°

El futbol de ca nostra

At. Isleño
La Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) assumí que l'Atlètic Isleño no inscriurà un entrenador de nivell III a la competició de Tercera Divisió, per la qual cosa aquest cap de setmana imposarà la primera multa al club eivissenc, sanció que no superarà els 150 euros. L'entitat de Can Misses es manté amb la seva intenció de continuar confiant el comandament de l'equip a Pepe Arabí i està disposat a assumir les multes. En cas de no presentar tècnic en les pròximes deu jornades, s'imposaria una sanció "molt greu", segons el Codi Disciplinari de la RFEF, però la quantitat es rebaixaria dels 30.000 euros per a clubs de Primera i Segona Divisió, a 7.500, ja que a Tercera es redueix a un quart la quantitat. Des del club reconeixen que no podran presentar entrenador les dues pròximes jornades, encara que insisteixen que se cercaran solucions al problema. Allò que tenen clar a la directiva és que Arabí és el seu home, almenys aquesta temporada.

Segona Divisió
El mallorquí Rafel Sastre, jugador de l'Osca, fou sancionat pel comitè de competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol amb quatre partits de suspensió, d'acord amb l'article 98 del Codi Disciplinari de la RFEF, després de ser expulsat amb vermella directa en el partit davant el Sabadell, en la segona jornada de Segona -que va ser la primera, ja que la primera jornada no es va jugar a causa de la vaga.

Sp. Maonès
Ahir es tancà el mercat de fixatges i l'Sporting Maonès esgotà tot el temps per tancar la seva darrera incorporació, que ve a completar una compensada i competitiva plantilla de 22 efectius, el màxim permès per la RFEF. El fixatge és Adrien Goñi Cariñano, un centrocampista format a l'Athletic de Bilbao, en el qual debutar a Primera Divisió la temporada 2008/09 de la mà del tècnic Joaquín Caparrós. Goñi és un mitjapunta d'una qualitat técnica notable i bona visió de joc. Sempre s'ofereix per iniciar les jugades, li agrada encarar i poder fer l'última passada als companys. És dretà, mesura 1,73 i pesa 66 kg. És ràpid i sap manejar bé el joc del seu equip. Acumula 115 partits a Segona Divisió B i dos a Segona Divisió A, repartits en les darreres 4 temporades, en què ha fet 19 gols. Així i doncs, el jugador de Pamplona arriba al club de Maó fins al 30 de Juny de 2012.

Constància
El president del Constància, Toni Ramis, entregà al batle d'Inca, Rafel Torres, el carnet de soci número 5 del club blanc-i-negre. Amb aquest acte, el club inquer intentà atreure més gent en la seva campanya per aconseguri més socis. D'altra banda, el batle comentà que està molt content amb l'inici que ha fet el club i, a més, explicà que està molt il·lusionat amb el projecte de la nova i jove junta directiva, que de ben segur que farà un bon paper al club.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.