algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

De Guzmán no es toca

El vicepresident i director esportiu del Mallorca, Llorenç Serra Ferrer, considera el migcampista canadenc una de les pedres angulars del projecte 2011/2012 i no escoltarà ofertes d'altres clubs

51126
De Guzmán celebra un dels cinc gols que marcà aquest curs. | MONSERRAT

Jonathan de Guzmán no es toca. El migcampista canadenc, un dels valors més a l'alça de l'actual plantilla del Reial Mallorca, no canviarà d'aire aquest estiu i la temporada que ve defensarà la camiseta vermella del seu club actual en un elevat percentatge de possibilitats. El vicepresident i director esportiu mallorquinista, Llorenç Serra Ferrer, considera De Guzmán una de les pedres angulars del projecte esportiu 2011/2012 i, per aquest motiu, ha decidit declarar-lo intransferible i no escoltar cap de les ofertes que puguin arribar per ell procedents d'altres clubs.
O algú paga els 8 milions d'euros que figuren en la clàusula de rescissió o no hi haurà res a negociar. Amb aquesta maniobra, Serra Ferrer es pretén curar en salut davant l'interès que han mostrat equips com l'Atlètic de Madrid, el València i el Getafe per aconseguir els serveis del futbolista.

Jonathan de Guzmán fitxà pel Mallorca l'estiu passat. Arribà a l'Illa procedent del Feyenoord holandès amb la carta de llibertat sota el braç i firmà un contracte per tres temporades. En el marc de les negociacions del fitxatge i per acabar de convèncer el migcampista, el club balear es comprometé a no posar excessives traves si en el seu primer any al Mallorca es revalorava i algun club de renom o amb aspiracions europees tocava a la seva porta.

És un fet constatable que la gran campanya que ha completat en la primera temporada a la Lliga espanyola, on ha disputat 2.862 minuts repartits en 33 partits i ha marcat cinc gols, l'han convertit en un futbolista atractiu per al mercat d'estiu de fitxatges. Per aquest motiu, De Guzmán figura en l'agenda de diferents clubs de Primera Divisió.
Això no obstant, Llorenç Serra Ferrer ha convençut el migcampista canadenc perquè el curs que ve continuï jugant en el Mallorca. A canvi, el club li proposarà una ampliació del seu contracte amb una notable millora del sou. Així les coses, Jonathan de Guzmán tornarà a ser una de les peces clau en els esquemes de Michael Laudrup la campanya que aviat començarà. És, sens dubte, una molt bona notícia per a un conjunt que va justet de qualitat en la seva plantilla.

Tomeu Nadal, al Getafe

Per altra banda, el porter Tomeu Nadal quedà desvinculat ahir del Reial Mallorca, després de no acceptar l'oferta de renovació que Serra Ferrer li posà damunt la taula i acceptar la proposta del Getafe per firmar un contracte per dues temporades, ampliable a tres més amb el club madrileny. Tomeu Nadal compartirà vestidor amb Miquel Àngel Moyà i, en principi, serà el tercer porter, per darrere el binissalemer i Codina, mentre Ustari no es recuperi de la greu lesió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pep, fa mes de 13 anys

Hasta que llegue una buena cantidad de pasta,como siempre.

Valoració:1menosmas
Per toni, fa mes de 13 anys

Vaja negoci que ha fet.

De totes formes quan l'he vist m'ha semblat molt fluixet.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente