algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

... i altres herbes

At. Balears (I)
Aquest no és el camí. Puc entendre que Fernando Crespí, un president mediocre i simple, hagi impulsat la conversió del club en Societat Anònima Esportiva. Perdonau que hi insisteixi, però només l'aportació d'Inverfutbol, l'empresa propietat de Bartomeu Cursach, ha fet viable el projecte que presumptament dirigeix Crespí. Dic presumptament perquè estic ben convençut que no comanda ni poc ni molt. És a dir, gens. En tot cas, no vull criticar el fet que Crespí hagi decidit convertir el club en Societat Anònima. És, evidentment, una solució. Ara bé, també és cert que són molts els aficionats al futbol que s'estimarien més que el seu club no fos, ni hagués estat mai, societat anònima. He de dir que en qualsevol Societat Anònima Esportiva el més desitjable és que l'accionariat es distribueixi entre la base social del club. És a dir, que hi hagi com més accionistes millor. Aquesta és ja la gran errada de l'Atlètic Balears. Sembla, i segurament és així, que els responsables de l'encara club esportiu no volen que els socis i simpatitzants es converteixin en accionistes, tot i que ens intentaran fer veure just el contrari. Ho dic perquè s'ha fixat el preu de les accions en mil euros. Aquesta quantitat, evidentment, no n'afavoreix la compra, sinó just el contrari. No vull ser malpensat -Déu me n'alliberi-, però hi ha raons que fan pensar que els actuals dirigents de l'Atlètic Balears volen que siguin pocs els futurs accionistes. No ho entenc. Per què? Per no tenir noses?

At. Balears (II)
En canvi, em sembla ben atractiu el projecte de ciutat esportiva de l'Atlètic Balears. Em sembla ambiciós i interessant i estic, almanco de moment, convençut que la intenció final és donar un serveis als socis i simpatitzants blanc-i-blaus. Vull dir que no es tracta d'una idea purament especulativa. O per ventura encara em tenen enganat? I m'agrada el fet que no es tracti d'un projecte que hagi de menester estranyes col·laboracions institucionals. I em sembla un clar signe de seriositat que ja s'hagi formalitzat una opció de compra sobre uns terrenys. Ah, per cert, em donen per segur que el futur conseller delegat de l'Atlètic Balears SAE serà Bartomeu Cursach, en aquest cas el fill de Bartomeu Cursach Mas. Ara bé, el millor despatx, amb vistes a tota la ciutat esportiva, serà per al futur propietari de l'entitat. Ah, i continua la recerca d'un president mostrador. Vull dir que a Cursach li agradaria que presidís la futura Societat Anònima un home de cert pes dins la societat.

Paralitzats?
Sembla que a la ciutat esportiva de Son Bibiloni pateixen de valent cada vegada que Llorenç Serra Ferrer surt de viatge. I si el desplaçament del màxim accionista i vicepresident es perllonga en el temps, la situació torna desesperant. Pareix que ningú no està autoritzat a adoptar cap tipus de decisió sense el consentiment de Serra Ferrer. Vull dir que l'autonomia dels responsables de Son Bibiloni és mínima. És per això que ningú no s'ha d'estranyar si passen les coses que passen a la ciutat esportiva.

El desastre
Ja està! Ja s'han adonat que el descens del filial és un drama. Ara, el consol és que si la temporada que ve s'assoleix el retorn a Segona Divisió B, el desastre serà menor.

Disculpes
El locutor de TVE Sergio Sauca va dir durant la transmissió de la semifinal de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i el Madrid que "tot fa pensar que el Barça serà a la final. Encara queden dos minuts perquè el Madrid marqui dos gols i pugui remuntar". I el periodista Rubén León, en entrevistar Casillas, li digué: "Quan vegis el gol anul·lat a Higuaín, crec que t'enfadaràs més". Idò bé, Sauca demanà ahir disculpes a tots els barcelonistes que s'hagin pogut sentir ofesos.•

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume 54, fa mes de 12 anys

Todo lo que sea progresar es bueno,y el Ath.Balears tiene una oportunidad Historica de estar donde se merece, da igual como sea,si es por SAD pues bien,sin importar quien a la larga decida,el socio o la persona que haya querido poner su dinero. Detractores siempre habra,pero quiere decir que vamos por buen camino. Ladran,luego cabalgamos. Visca Ath. Balears.

Valoració:2menosmas
Per pep, fa mes de 12 anys

Dentro de pocas fechas algunos responsables de Son Bibiloni cesaran en sus funciones para irse a otros Clubs.Otro fiasco del Sr. Serra

Valoració:2menosmas
Per Rafel Sureda, fa mes de 12 anys

Volem TV3!

Valoració:3menosmas
Per basil, fa mes de 12 anys

Verger . Si els darrers cinc anys el President del Club hagues estat una persona com tu, no hi enarien ni les rates. ¿ Et dones compte de una punyetera vegada del paper tant important que esta desenvolupant en Crespí. ? . ha movilitzat ha tots els balearicos com mai . ¿Te pareix que en tu, Verger, amb el mateix suport den Tolo Cursach, estarien a on estam.?. Crec Verger que tens molts de coneguts , pero cap amic.

Valoració:7menosmas
Per Guillem, fa mes de 12 anys

No crec que no s'afavoreixi l'adquisició d'accions des del moment que es té pensat poder finançar aquesta compra en un termini de tres anys a un tipus d'interès baix, tot tenint en compte el moment dificultós econòmic actual.
Per altra banda, si la mediocritat és proporcional a l'èxit, benvinguts siguin els mediocres!!!. Jo també vull ser-ho.

Valoració:6menosmas
Per Alexandre, fa mes de 12 anys

Però per altra banda, la idea d'una ciutat esportiva per a l'Atlètic no em pareix tan mala idea. Una altra cosa serà com es gestiona, qui hi té accés, quin sentit tendrà ser soci si no ets accionista sobre la ciutat esportiva, i un llarg etc.

Valoració:3menosmas
Per Alexandre, fa mes de 12 anys

Som soci de l'Atlètic Balears i no estic d'acord amb la conversió en SAE. El meu vot és un dels quatre que varen votar en contra. Les meves raons són simples: el capital en el el futbol rarament serveix per aconseguir beneficis sinó per cobrir pèrdues. Quan torni a haver-hi pèrdues, s'haurà de fer una nova ampliació de capital i aquesta vegada no seran els els socis els qui posin els doblers sinó algun adinerat (p.ex. Cursach). El poder ja no estarà en la base social sinó en una o poques persones. Serà el caprici d'uns pocs que, quan es cansin, s'oblidaran del club. I llavors ser soci de l'Atlètic només significarà estar abonat a un espectacle. Res més.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente