algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

“El partit del Vila-real és més que tres punts”

Pierre Webó espera poder brindar aquest diumenge a l'afició una victòria sobre l'equip groc que els doni la salvació

53358
Els aficionats del Mallorca responen a la crida del club. | Monserrat

Tot i no voler obsessionar-s'hi perquè els nervis no els juguin una mala passada, el davanter del Reial Mallorca Pierre Webó coincideix amb l'afició que el partit d'aquest diumenge davant el Vila-real serà una cita especial. El camerunès sap que l'objectiu de l'equip i la venjança que demanen els seguidors van de la mà. "Volem acabar de segellar la permanència i fer-ho guanyant el Vila-real, que és el que desitja la nostra afició", explicà el punta mallorquinista, que guarda un cert ressentiment per l'exclusió de la Lliga Europa l'estiu passat, fomentada pels de Castelló. "Ho vulguem o no, allò que va passar aquest estiu continua al nostre cap. Ara el Vila-real ha disputat les semifinals d'una competició per a la qual no es classificà", comentà. "Fou dur perquè el club tenia ganes de participar-hi i la nostra afició, de viatjar per Europa. Per això el partit de diumenge significa més que tres punts", assenyalà Pierre Webó.

Tot i això, el davanter africà no vol que la motivació de vèncer el Vila-real es converteixi en una fixació. "Obsessionar-nos en una venjança podria jugar en contra nostra. És com una final: nosaltres en som els actors i hem de centrar-nos en el nostre partit i deixar una mica de banda tot allò que l'envolta", afirmà el 9 del Reial Mallorca, qui evità polemitzar amb els jugadors grocs. "Ells defensaren la seva entitat i jo defens la meva. Nosaltres treballàrem la classificació al camp", precisà. També es mostrà conciliador amb el seu excompany Borja Valero: "M'agradaria que l'aplaudissin, però no som qui per jutjar allò que vulgui fer l'afició".

Contrari a jugar al migdia

Webó manifestà la seva oposició a jugar a les 12 del migdia. "Fa 7 o 8 anys que no jug en aquestes hores. A Pamplona encara s'hi podria estar, però no m'imagín com serà jugar aquí o a Sevilla a les 12 el mes d'agost", asseverà. Això no obstant, reconegué que "les televisions comanden".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per antigroguet, fa mes de 12 anys

L'Oporto ja els hi va donar els que es mereixien, ara falta el Mallorca, espero que els facin una maneta. Amunt Mallorca!

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente