El United es torna a citar amb el Barça dos anys després (4-1)

L'equip de Manchester va golejar un Schalke que en cap moment no va fer la sensació de poder remuntar la semifinal

MAN. UNITED 4
SCHALKE 04 1

MANCHESTER UNITED: Van der Sar; Rafael, Smalling, Evans, O'Shea; Gibson, Scholes, Anderson; Valencia, Berbatov i Nani. Evra per Rafael en el minut 60, Fletcher per Scholes en el 73 i Owen per Berbatov en el minut 77.

SCHALKE 04
: Neuer; Uchida, Howedes, Metzelder, Escudero; Papadopoulos, Baumjohann, Farfán, Jurado, Draxler i Raúl. Edu per Baumjohann en el minut 46, Huntelaar per Howedes en el 70 i Matip per Farfán en el 72.

ÀRBITRE
: Pedro Proença (Portugal). Amonestà els locals Gibson, Scholes i Anderson i el visitant Escudero.

El Manchester United serà el rival del Barcelona el 28 de maig en la fInal de Wembley després de golejar per 4-1 el Schalke de Raúl, al qual tampoc no va donar cap opció en el partit que pot suposar el comiat de la Lliga de Campions per al seu màxim golejador històric.