algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Madrid no és més complicat que Barcelona

Aquesta és la consigna de Michael Laudrup, qui considera que si el Mallorca va ser capaç de puntuar al Camp Nou, també ho és de fer-ho al Bernabéu. La clau: jugar “sense complexos”

Michael Laudrup no vol renunciar a res i veu l'equip capaç de treure alguna cosa positiva del Bernabéu. Ni les quatre baixes que arrossega ni la immaculada trajectòria del Madrid al seu coliseu, on ha guanyat els nou partits que hi jugat, fan perdre l'optimisme a un tècnic que durant la setmana ha intentat transmetre als jugadors que creguin en les seves possibilitats. "Si fórem capaços de puntuar a Barcelona, també ho podem fer al Bernabéu", digué Laudrup. Tota una declaració d'intencions.

"No tenc por de donar una mala imatge i estic convençut que intentarem jugar i que sortirem al camp no només amb paraules, sinó convençuts que podem fer-hi alguna cosa. Si puntuàrem a Barcelona, ho podem fer a Madrid", explicà el tècnic, que vol un equip "sense complexos". "No hem de tenir por, s'ha de jugar i ja està. És un partit en què no hi ha res a perdre i tot per guanyar", afegí.

Malgrat la confiança en els seus homes que expressà, Laudrup no s'engana i reconegué que, per treure algua cosa positiva del Bernabéu, "s'han de conjuntar molts factors". I és que, a diferència del primer partit de Lliga, els de Mourinho ara són un "equip fet, fort i que sap a allò que juga". A l'hora d'explicar el pla que té pensat per assaltar el fortí blanc, Laudrup va posar èmfasi en dos aspectes: el primer, evitar oferir espais, i, el segon, tenir molt clar què s'ha de fer amb la pilota.

"Hem de reduir els espais per evitar que els jugadors de qualitat puguin pensar; no poden rebre entre línies. Després, en tenir la pilota, hem d'intentar jugar i mantenir-la, perquè el Madrid és molt perillós sense pilota. Hem de procurar no perdre pilotes a les nostres sortides a la contra, perquè quan Cristiano Ronaldo, o qualsevol dels tres de la segona línia, arriba a cent per hora, és molt difícil d'aturar", analitzà.

Laudrup, qui va explicar que li havien confirmat que per a aquest cap de setmana podria disposar del Chori Castro i, en conseqüència, que Aki no estarà inscrit, no va revelar quines peces serien les que resoldrien el puzle que té el tècnic al centre del camp. "Encara he de pensar un poc què fer-hi, perquè no només hem de pensar en els onze titulars, sinó també en els que puguin entrar durant el matx. Hem de preveure diferents circumstàncies", digué.

Els insults, una part del futbol

Així mateix, Laudrup fou qüestionat sobre la polèmica que havien suscitat els càntics insultants que el Vicente Calderón proferí contra José Mourinho. El danès no volgué tirar més llenya al foc. "És una part del futbol. A mi també m'ho feien quan tornava a Barcelona amb la camiseta del Madrid. És una petita part dels aficionats que ho fan i a mi no m'agrada, però som en un país democràtic i tothom pot expressar la seva opinió. Per què cau malament Mourinho, no m'ho heu de demanar a mi, ho heu de demanar a la gent", explicà amb un somriure.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.