algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

El futbol de ca nostra

Vemella als maltractes
L'Institut Balear de la Dona (IBD) i la Federació de Futbol de les Illes Balears(FFIB) presentaran avui a les 10.00 hores, a la Fundació la Caixa, la campanya conjunta "Treu targeta vermella al maltractador", una iniciativa de conscienciació social en contra de la violència masclista. Hi assistiran la consellera d'Afers Socials, Fina Santiago; la directora de l'IBD, Lila Thomàs, i el president de la FFIB, Miquel Bestard.

At. Balears
L'Atlètic Balears va anunciar ahir la incorporació d'un nou reforç per a la plantilla de Gustavo Siviero. Es tracta del porter francès Nicolás Bonis, que arriba per cobrir la baixa del cantàbric Dani Roiz. El gal és un porter amb experiència, d'1,92 metres d'alçada i que va ser internacional sub 19 amb el combinat francès. Va arribar a debutar a la Primera Divisió de França amb l'Estrasburg, en el qual primer l'uruguaià Chilavert i després l'exblaugrana Dutruel li tancaren el pas. Després d'això, Bonis va jugar tres temporades en el Pontevedra i en la campanya 2007/08 va ser Zamora del grup I de Segona Divisió, B amb 27 gols encaixats en 37 partits. Més tard, va jugar 17 partits a Segona Divisió i un altre de Copa del Rei amb el Deportivo Alabès i durant la temporada passada milità en el Ceuta.

Sancions
Després de la disputa de la quinzena jornada, el jutge de Tercera Divisió ha imposat les sancions següents: un partit per doble amonestació als jugadors Pau Siquier (Constància), Jordi Perea (Alaior) i José Pérez (Sant Rafel); un partit per acumulació d'amonestacions a Toni Oliver (Binissalem), Víctor Sánchez (Constància); Sergi Castedo, Joan Busquets, Mateu Garcías i Carlos Charles (Poblera); Toni Vidal (Campos) i Luis Camacho (Collera); un partit per expulsió a Toni Coll (Poblera), Miquel Sancosmed (Alcúdia), Joan Morey (L'Arenal) i Joan Taltavull (Norteño); i un càstig de dos partits per a Biel Gost (Poblera) i Domingo Vives (cos tècnic del Manacor).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.