algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El futbol de ca nostra

Aplaçat
El Mallorca B havia de disputar ahir vespre (21 hores) el partit de tornada de la primera ronda de la fase estatal de la Copa Federació contra el Corralejo. El partit va ser ajornar a causa de la impossibilitat de l'equip de Fuerteventura de desplaçar-se a Madrid per després enllaçar cap a Mallorca. Quan foren a Tenerife no pogueren volar a la capital de l'Estat perquè el vol d'Iberia que els hi havia de portar va ser cancel·lat. Això provocà que haguessin de tornar a Fuerteventura. En conseqüència, els dos clubs hauran de posar-se d'acord en la data alternativa per disputar la tornada. Cal recordar que del partit d'anada els homes de Jaume Bauçà portaren una renda d'un gol gràcies a les dianes d'Abdón, Dídac i Aridai (2-3), pel que tenien l'eliminatòria ben encarrilada.

S. Darder (I)
El jove migcampista artanenc ha renovat per quatre temporades amb el seu actual club, l'Espanyol. Sergi Darder, que enguany ha començat la quarta temporada a l'entitat blanc-i-blava, és considerat pel tècnic del futbol base perico "com un dels futbolistes amb més futur" del club. Nascut el 1993, habitualment milita al Juvenil A de la Divisió d'Honor, encara que aquest estiu passat va realitzar la pretemporada amb el filial blanc-i-blau. Però el premi per la renovació, que es va fer pública dissabte, va arribar ahir de la mà del tècnic del primer equip, Mauricio Pochettino.

S. Darder (II)
El tècnic de l'Espanyol va convocar Sergi Darder per a la final triangular de la Copa Catalunya que es disputa avui vespre a l'Hospitalet. Pochettino va premiar així la gran feina del migcampista artanenc, el qual forma part d'una convocatòria en què predominen els joves de la pedrera i els suplents del primer equip. La final, que es disputarà a l'estadi de la Nova Creu Alta Sabadell, començarà a les 20.30 amb l'enfrontament entre l'Hospitalet i l'Espanyol. A continuació arribarà el plat de la vetlada amb l'enfrontament entre els pericos i el Barça a partir de les 21.45, mentre que Hospitalet i Barça tancaran el triangular a partir de les 22.45 hores.

Canvis
La selecció de les Illes sub 18 disputarà avui vespre (19.15) un partit amistós de preparació de cara als Campionats de l'Estat contra la Penya Arrabal de Tercera al camp de Can Valero. El seleccionador, Jaume Sastre, s'ha vist obligat a canviar quatre dels 22 convocats a causa de les lesions i de la disputa d'un partit ajornat. Així, Pau Marí (Mallorca), Guillem Aulet (Espanya), Daniel Lozano (Sporting Ciutat de Palma) i Adrián López (Penya Arrabal) cediran el seu lloc a Xavier Oriola i Sergi Duràn (CIDE) i Pere Santandreu i Víctor Blasco (Mallorca).

Invictes
Les conseqüències de la històrica maneta que el Barça foté al Madrid dilluns passat han arribat fins al futbol de ca nostra. El magnífic conjunt de Pep Guardiola va trencar la imbatibilitat del conjunt de Jose Mourinho, l'únic amb el Binissalem i el València Mestalla (que militen a Tercera), que encara no coneixia la derrota a nivell estatal. D'aquesta manera, l'equip dirigit per Tomeu Pons té la possibilitat de convertir-se en l'únic conjunt de tot el futbol de l'Estat que no coneix la derrota. I és que el Binissalem és el líder del grup balear amb 37 punts (onze victòries i quatre empats), és l'equip menys golejat (set gols en contra) i el tercer màxim realitzador amb 27 dianes.
Per altra banda, el filial del València domina el grup del País Valencià amb 39 punts (12 victòries i 3 empats), amb la qual cosa domina la taula de realitzadors amb 31 dianes i sent els segons en la taula de gols en contra (10).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.