algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

“Serem fidels al nostre estil”

Puyol no volgué entrar en polèmiques i augurà “un bon espectacle” per a demà. Segons el capità, les forces estan al “cinquanta per cent”

"Serem fidels al nostre estil", anuncià el capità del FC Barcelona, Carles Puyol, que també assegurà que demà el seu equip sortirà "a guanyar des del primer minut" el Reial Madrid, davant el qual descarta una golejada, perquè "en aquest nivell aconseguir-la és complicat".

Puyol, l'encarregat d'atendre els mitjans de comunicació després de l'entrenament d'ahir, es mostrà molt mesurat en les declaracions i respectuós amb l'etern rival.

Pel defensa blaugrana, la qualitat del conjunt blanc queda fora de tot dubte. "És un equip molt fort defensivament, que es replega molt bé i a la contra té jugadors molt ràpids que marquen diferències. L'any passat, fins al gol d'Ibra, ho passàrem molt malament i dilluns -demà- haurem de fer un partit molt complet per guanyar", manifestà.

Per això, Puyol té clar que l'equip haurà de treballar molt, mantenir les línies juntes i estar molt concentrat", atès que "en qualsevol pèrdua de pilota el Madrid et pot muntar una contra, perquè és molt bo en això".

El capità barcelonista no volgué polemitzar quan li demaneren per la personalitat de l'estrella del conjunt blanc, Cristiano Ronaldo, i de l'entrenador, José Mourinho, i recordà que el clàssic no el juguen només ells dos: "És un Barça-Madrid, un partit entre dos blocs que hi arriben en un bon moment, amb confiança, poques lesions i amb grans jugadors. Crec que s'hi veurà un bon espectacle". Favorits? Per Puyol, en un duel així les forces sempre estan "al 50 per cent", si bé hi matisà que "potser l'equip que juga a casa té un poc d'avantatge".

"El clàssic no és un duel entre Messi i Cristiano"

Cristiano Ronaldo va qualificar de "beneitura" que el partit de demà amb el Barça pugui ser cap "duel" personal amb l'argentí Leo Messi, i en una roda de premsa en la qual no va voler assumir més pressió que la resta de companys va afirmar que no canviarà el seu comportament i que a qui no li agradi "que apagui el televisor".

"És part de la feina de la premsa cercar enfrontaments per vendre. És normal. Però no veig aquest matx com una competició entre Messi i jo. Jugarem onze contra onze. És clar que ell és un futbolista que fa gols i molt perillós, però hem d'estar concentrats tots", manifestà.

"No és cap duel entre Messi i jo, sinó entre el Barça i el Madrid, els dos millors conjunts d'Espanya. Cada un farà el millor per ajudar el seu equip i es veurà un bon espectacle", afegí.

Seriós, fugint de qualsevol tipus de polèmica i amb missatges clars i curts: així comparegué Cristiano davant els mitjans, vestit amb la indumentària oficial del Madrid, per insistir que el duel del Camp Nou és un més de la Lliga i no decidirà el títol.

"Pot ser decisiu o no, és una incògnita. Jugarem per guanyar un matx molt important, perquè és un clàssic. Sortirem amb pensament positiu, amb la idea de vèncer. Després es veurà si és decisiu. És un duel més difícil que la resta, però s'ha de guanyar i continuar la ratxa", digué. "Per mi és un partit més, important com d'altres. És normal que sigui bonic, perquè és un clàssic, però és un partit de tres punts com la resta", conclogué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.