nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Les expulsions de Ramos i d'Alonso, sota sospita

La UEFA decidirà si investiga les expulsions de Sergio Ramos i de Xabi Alonso de dimarts una vegada que rebi l'acta del col·legiat que arbitrà l'Ajax-Reial Madrid, segons informaren fonts de l'organisme continental.
Les actes de l'àrbitre i del delegat del partit arriben a la UEFA en un termini de 48 hores un cop finalitzat el matx, i només amb aquests documents l'organisme pot sol·licitar al seu comitè disciplinari l'obertura d'una investigació. "En el cas que l'esmentat comitè opti per aquesta via, les proves que admetrà com a vàlides poden incloure, a més del que contingui l'informe del partit, imatges de televisió", confirmaren les fonts de la UEFA.
L'organisme internacional va confirmar que encara no han rebut l'acta del matx i que encara no ha pogut anunciar si finalment decideix investigar els dos jugadors del Reial Madrid que foren trets del camp en els darrers minuts de l'enfrontament.

Dues pèrdues de temps acabaren amb Xabi Alonso i Sergio Ramos expulsats a l'Amsterdam Arena, la qual cosa els permetrà arribar sense targetes a les eliminatòries de vuitens de final. La televisió va captar un diàleg entre l'entrenador José Mourinho i el porter suplent Dudek, que es va apropar a continuació a Iker Casillas per iniciar-hi una breu xerrada. Seguidament, Casillas va moure conversa a Sergio Ramos, i al cap de poc temps, Xabi Alonso, que havia vist una targeta groga prèvia per haver desplaçat la pilota, va rebre la segona per haver estat massa a treure una falta quatre minuts abans del final, el mateix que va fer el defensa sevillà poc després. La UEFA ha confirmat que l'últim precedent d'accions d'aquest tipus va ser el 2008, quan els jugadors de l'Olympique de Lió Juninho i Cris forçaren la segona groga en un duel de Champions davant la Fiorentina. Llavors se'ls imposà una sanció econòmica de 10.000 euros, però pogueren jugar els duels de vuitens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.