algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Mateu Alemany i Magasport

Mateu Alemany retornà al Reial Mallorca per petició unànime de Vicenç Grande, Gregorio Manzano i el mallorquinisme en general. La seva idea era aconseguir el miracle de la permanència -aleshores semblava impossible- i vendre la Societat Anònima Esportiva aconseguint un important rèdit, sempre que tot anàs beníssim -el risc era molt elevat-. Ja sabeu que l'equip continuà a Primera Divisió i la venda es realitzà -després de diferents negociacions amb el grup de Serra Ferrer- a Martí Asensio. Poc temps després, Alemany recuperà la propietat i no va ser fins a l'estiu passat quan el gruix de les seves accions passà a mans del grup de Serra Ferrer pel mateix preu que l'havia adquirit a Vicenç Grande.

El mallorquinisme mai no podrà agrair a Alemany els sacrificis personals que ha fet. Ho tenc ben clar.
El conegut intermediari Santos Márquez em va deixar bocabadat diumenge passat. Assegurà a Ultima Hora Punto Radio, sense que li tremolàs la veu, que l'empresa Magasport ha estat vinculada a les dues úniques operacions d'incorporació de futbolistes que es varen realitzar a la darrera etapa de Mateu Alemany com a president. Es tracta de la contractació de Mattioni i Sergio Tejera. Santos Márquez just va dir això: que havia intervingut una mateixa empresa (Magasport) en les dues operacions, però insinuà moltes altres coses. No me'l crec.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Giu, fa mes de 13 anys

En Santos Marquez es un ase, amb totes ses lletres. No se perque els senyors de UH Radio li donen tanta notorietat.

Valoració:0menosmas
Per rafa, fa mes de 13 anys

Independientemente de que Mateo Alemany pretendiera lucrarse con la venta del club, hay que reconocer que ha salvado al equipo y a la institucion, por lo que debemos estarle eternamente agradeceidos.

Valoració:-2menosmas
Per Pep Toni, fa mes de 13 anys

Con el tiempo sabremos mucho más del personaje salvador,un poco de paciencia y todo ira saliendo

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente