nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

“Al nostre nivell, guanyarem el Madrid segur”

Messi considera que, malgrat les incorporacions i l'efecte de Mourinho, el Barça continua sent superior

El davanter del FC Barcelona Leo Messi va assegurar contundentment que l'equip blaugrana "continua sent superior" que el Reial Madrid, malgrat les bones incorporacions i la presència de José Mourinho a la banqueta. Per això, creu que, si despleguen el seu joc habitual, "guanyarem segur" el clàssic del proper dia 29 al Camp Nou.
L'astre argentí afirmà que serà un "gran partit" i recalcà que, si el Barça juga al nivell habitual, no hi haurà cap més color que el blaugrana. "Des del 2-6 del Bernabéu supòs que ens cerquen, però crec que en aquesta ocasió, si jugam al nostre nivell, els vencerem segur", manifestà.

"Enguany ells s'han vist reforçats amb l'arribada de fitxatges i de Mourinho, però el Barça, per mi, continua sent superior. Sens dubte, serà un matx perquè els jugadors gaudim dins el camp i els aficionats, a fora", manifestà en la segona entrega de l'entrevista concedida a FIFA.com. En aquest sentit, subratllà que els clàssics "em van bé". "He aconseguit grans actuacions enguany, ells vindran amb ànim de revenja, perquè en els darrers temps el Barça està per damunt a la Lliga i a la Champions", apuntà Messi. L'actual Pilota d'Or va destacar l'arribada de José Mourinho, i sobretot "el canvi de mentalitat" que ha provocat el portuguès. "Ara continuen sent un grandíssim equip, però de fora se'ls veu amb una mentalitat més guanyadora des del principi de cada partit", assenyalà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.