algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

El futbol de ca nostra

Binissalem
Quan han transcorregut 13 jornades de la Tercera Divisió, el Binissalem s'ha convertit en l'únic conjunt que encara no coneix la derrota. Això ha permès als de Tomeu Pons enfilar-se a la primera posició de la taula gràcies a la solidesa defensiva -juntament amb el Manacor és l'equip menys golejat de la categoria amb sis gols- i a una gran efectivitat davant la porteria contrària, la qual cosa els ha portat a ser els tercers màxims artillers de la categoria (23). A més, cal apuntar que ha estat l'únic conjunt que, de moment, ha aconseguit assaltar i emportar-se els tres punts de Santa Eulària. I és que ara ja es pot dir que els blaus han presentat candidatura per imposar-se al campionat, si més no, és el que indiquen les xifres.

Llista (I)
El seleccionador balear femení sub 18, Jaume Tugores, va fer pública la llista de convocades per al partit que enfrontarà el combinat illenc amb els cadets de l'Algaida avui a partir de les 18.30 al camp del Porrassar. En aquesta ocasió, i amb vista que es tracta d'un duel, Tugores va citar 19 jugadores, en lloc de les 22 que havia cridat per a l'entrenament que realitzaren la setmana passada a Son Sardina. Així, les novetats a la llista són Emma Verdial i Catiana Aguilar (Sporting At. C. de Palma), Lourdes Cordoba (Mallorca) i Ariadna Marcé (Santa Maria). Lorena Roig (Sporting At. C. de Palma), Maria Mas (Collera), Patricia Cifuentes (Mallorca), Marta Femenias (At. Rafal), Cyntia Aragón (Independent), Margalida Simonet (Poblera) i Miriam Sureda (Santa Maria) cauen de la tercera llista de convocades.

Llista (II)
Un altre del combinat femení de les Illes que avui horabaixa disputa un partit de preparació és el sub 16 de Daniel Ros. En aquest cas, s'enfrontaran amb els infantils del Soledat a partir de les 18.00 a Son Malferit. El seleccionador illenc només ha introduït tres novetats respecte de la darrera convocatòria que va confeccionar i ha mantingut una llista de 23 jugadores. Esmeralda Dumitrean (Porto Cristo), Carla Arbona (Cercle Solleric) i Yaiza Peset (Escolar) cedeixen e seul lloc a Marga Morey i Alejandra Tortosa (Porto Cristo) i Maria Serra (Port de Pollença.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.