: Fock, Víctor Moreno, Zamora, Cañas, Martínez, Ormazábal, Mendes, Guzmán, Silva, Seguro i David Torres.

3-1: minut 49, Pedro.
4-1: minut 64, Bojan.
5-1: minut 68, Messi.

ÀRBITRE
: Iglesias Villanueva (col·legi gallec). Amonestà amb targeta groga el barcelonista Bartra i expulsà amb vermella directa el visitant Víctor Moreno.

El FC Barcelona va enllestir la feina sense cap problema i, després de superar clarament el Ceuta per 5-1, es va ficar en els vuitens de final de la Copa del Rei. Amb un equip ple de jugadors pocs habituals en l'onze titular com Mascherano, Adriano, Maxwell i Bojan, i algunes de les millors perles de la Masia com Nolito i Thiago Alcántara, l'equip de Pep Guardiola va passar per sobre del conjunt africà, el qual, com a mínim, va aconseguir el gol de l'honor en una molt bona jugada.

Les coses no van poder començar de millor manera per als culers, ja que en la primera jugada d'atac Nolito va driblar el seu marcador per ficar-se dins l'àrea i col·locar l'1-0 quan tot just s'havien jugat un parell de minuts.
El Barça no va llevar el peu de l'accelerador i va continuar la seva allau ofensiva. Així, en el minut 7 fou el torn de Gabi Milito, el qual va fer el 2-0 a la sortida d'un córner. L'argentí va passar de l'alegria a la tristor, ja que en el tram final de la primera part va patir un trencament del bíceps femoral de la cama dreta.

Abans d'això, el Ceuta va quedar amb deu homes per l'expulsió de Moreno després de tomar Bojan dins l'àrea. El davanter va ser l'encarregat de llançar la pena màxima, però el xut s'estavellà a la fusta. Uns minuts després el Ceuta va trenar una gran jugada i Silva, després d'escapar-se de Bartra, assistí Guzmán per col·locar el 2-1.
En la represa, amb la sortida de Messi, el Barça va pitjar encara més i Pedrito, Bojan i el mateix argentí acabaren d'arrodonir el marcador.