cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

“És hora de llevar la màscara a Alemany”

Manzano torna a carregar durament contra l'advocat andritxol en l'entrevista que el tècnic concedí al programa Fora de joc, de Canal 4. L'acusa de ser el responsable de la situació que viu el Mallorca i reitera que no ha demanat la desaparaició del club

44318
Manzano, en un moment de l'entrevista que Juan Antonio Bauzá li va fer a un conogut hotel de Sevilla. | Canal 4

Gregorio Manzano continua amb la guerra oberta contra Mateu Alemany. El tècnic andalús va aprofitar l'entrevista que concedí al programa conduït per Juan Antonio Bauzá, Fora de joc, de Canal 4, per tornar a carregar durament contra l'advocat andritxol. Per Manzano, "és hora de llevar la màscara a Alemany". Una de les coses que s'extreu de l'entrevista és que per Manzano l'únic culpable de la situació que viu el Mallorca és Mateu Alemany.
"Gregorio Manzano no va contra el Mallorca ni dels mallorquins. Qualsevol persona sensata i que em conegui sap que no aniria en contra del Mallorca ni ara ni mai. El Mallorca forma part de la meva vida personal i professional. Estic en contra de Mateu Alemany i dels responsables del Consell d'administració", explicà per començar Manzano.

El tècnic andalús, que s'ha ficat en un bon embolic amb la demanda que presentà contra Alemany, va reiterar una altra vegada que les seves accions judicials anaven encaminades a reclamar el que li pertocava, no la dissolució del club ni res semblant. "No és cert que haguem demanat la desaparició del club", afirmà, a més d'afegir que, "si Mateu m'hagués oferit un ajornament, un acord, no hauríem hagut d'arribar a res. No sé per què ell mai no ha tingut la voluntat de pagar. Va fer que els meus advocats anassin a una reunió quan ja havia presentat la llei concursal. A partir d'aquí, s'ha informat que nosaltres volíem anar contra el Mallorca i la desaparició del club".
L'actual entrenador del Sevilla té molt clar que només hi ha un culpable: Mateu Alemany.

"Aquí només hi ha una persona que ha de donar la cara i ser responsable del que ha fet, que és Mateu Alemany. Ha de deixar d'utilitzar terceres persones, com Pere Terrassa i periodistes afins, per anar traient falsetats i mentides. Que assumeixi com un home la seva responsabilitat. Ha privat el Mallorca de competir a Europa i l'ha ficat en llei concursal. Em fa pena", sentencià. Manzano considera que Alemany s'ha convertit en un personatge que està "per sobre del bé i del mal", ja que està "idolatrat". "Creu que està per damunt el bé i el mal. Sembla com si tots fóssim pepots, que maneja quan vol i com vol. El que passa és que és a una muntanya, el tenen idolatrat i sostenen totes les seves mentides, argúcies i mangarrufes", explicà.

Manzano continuà mostrant el seu cantó més prepotent quan es referí a la gestió d'Alemany al capdavant de la nau vermella durant aquests anys i, destacà que "vaig complir objectius per sobre de les possibilitats reals del Mallorca". "Tot és fariseisme i populisme. Si algú ha dirigit el Reial Mallorca és Mateu Alemany. En els darrers 20 anys ha estat gerent, director general, president i propietari. Si el Mallorca té problemes econòmics, alguna cosa hi haurà tingut a veure, o és que resulta que tothom és dolent i ell és el gran gestor. Que no doni la culpa als professionals esportius que hem complert amb els nostres objectius per sobre de les possibilitats reals del Mallorca", apuntà.

Manzano va respondre als que consideren que era un entrendor "car" i recordà diferents cessaments d'entrenadors que tingueren lloc durant l'època d'Alemany. "Ell contractà Pacheco i el va cessar amb 80 milions (de pessetes) d'indemnització i assignà Luis Aragonés. L'any següent cessà Benito Floro i va dur Héctor Cúper, i ara diu que Gregorio Manzano és car? Ni la meitat que aquests entrenadors. Amb tot el que hem aconseguit, s'ha de ser mala persona i demagog per assenyalar que la gestió esportiva de Gregorio Manzano ha arruïnat el Mallorca. És hora de llevar la màscara a Mateu Alemany", matisà. Pere Terrassa també va ser blanc de les seves crítiques. Manzano l'acusa de ser un mal gestor amb la connivència d'Alemany.

"Un dels cervells en l'aspecte econòmic era Pere Terrassa. Aquest senyor se'n va anar del club perquè Vicenç Grande li va prohibir viatjar a Kossen i perquè després va tenir una forta discussió amb José Miguel García. Cobrà 210.000 euros per anar-se'n del Mallorca. Ell em deia que hi havia un dèficit de sis milions d'euros i després vam vendre jugadors per valor de 30 milions. Ara aquest senyor és director general d'IB3", digué. Cal apuntar que, per Manzano, Vicenç Grande no té cap part de culpa en l'assumpte com per incloure'l a la demanda. "Els advocats m'han comentat que no hi ha cap motiu per presentar-li una demanda. En la seva etapa, el Mallorca mai no va tenir un desequilibri patrimonial. L'única persona que ha introduït doblers al Mallorca és Vicenç Grande", recordà el preparador de Bailén.

Nou projecte

Manzano, que no entrà a valorar el nou projecte capitanejat per Llorenç Serra Ferrer, sí que recordà com es produí la venta del club al pobler. És més, segons ell mateix va reconèixer (i a diferència del que deia quan s'asseia a la banqueta de Son Moix, on sempre va afirmar que no sabia res de la venda), "hi va haver dues persones que volien comprar el club". "Crec que el mes de gener el club ja estava venut a Serra Ferrer. Hi va haver dues persones que s'hi interessaren. Nando Pons ho sap. Volien comprar el club i pagar el deute però Alemany ni els va rebre. Va preferir entrar en llei concursal", analitzà el preparador.

Si per una cosa no es va caracteritzar Manzano en la seva etapa al capdavant del Mallorca, va ser per l'aposta pels joves de Son Bibiloni. Tot i això, el tècnic continua penjant-se medalles i recordant que ell sí que va fer una gran aposta pel planter i que ara se'n recullen els fruits. "Truyols podria haver renovat i Alemany va dir que no, de la mateixa manera que Xisco. Pina va quedar i desgraciadament no està jugant. A Mateu Alemany li importa un rave el planter. Si fos per ell, hauria tancat la Ciutat Esportiva. Ara els actuals rectors del club es beneficien de la gran feina d'altres professionals. Planter és quan Gregorio Manzano els dóna 40 partits a Primera Divisió i atorgà tota la confiança a Miquel Àngel Moyà. A Pau Cendrós li porten un brasiler de la seva mateixa edat i a Pina un altre. Però no volíem planter? Ningú no és capaç de veure la realitat", va concloure un Manzano que sembla que parla per sobre la resta de mortals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per oo.comGero, fa mes de 13 anys
Verger..va per tu perquè no sé com fer arribar res al programa de Tomeu Terrasa i com que tu parles amb ell per favor digue-li que ja no tiri més merda damunt en Francesc Antich. Ja està bé!!! ---- No m'agrada n'Antich però tanta i tanta guerra cada dia contra all arriba a fer un poc d'oi. En Terrasa mos durà a desitjar que comandi un tipus tan poca cosa com en "BatuaelmónBauzáqueputas". Gràcies, Verger
Valoració:0menosmas
Per Pep Toni, fa mes de 13 anys
Me parece muy bien que se les quite la mascara a los Terrassa y Alemany.Son dos personajes que les gusta figurar de buenos y salvadores y no les importa pisar a nadie,cuantos amigos según ellos han ido dejando por el camino, el más conocido fue Bmé.Cursach que de amigo del alma paso a ser el enemigo número uno.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente