algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

"He de ser més regular"

El davanter argentí del Reial Mallorca, Fernando Cavenaghi, es mostra satisfet per haver retrobat el camí del gol en el partit de Copa davant l'Sporting, però reconeix que encara no està en el millor nivell

44874
L'ariet mallorquinista apuntà la importància d'estar inspirat de cara a porteria. | MONSERRAT

Fernando Cavenaghi ha recuperat el somriure. Després d'haver aconseguit dos gols en set partits i haver estat relegat a la suplència en la darrera cita lliguera davant el València, quan més es qüestionava el seu compromís amb el Reial Mallorca, el davanter argentí marcà dues dianes més en el duel d'anada de l'eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei davant l'Sporting de Gijón, que serviren per encarrilar la victòria (3-1), el passaport a la següent ronda del torneig del KO i tapar algunes boques.

Cavenaghi reconegué ahir en roda de premsa que no foren dos gols gaire estètics, però assegurà que, "mentre marqui, no importa com ho faci". L'ariet, que arribà al Mallorca l'estiu passat procedent del Girondins de Burdeus, també féu autocrítica i afegí que "he de ser més regular i fer gols més sovint, però la veritat és que els rivals també juguen i no sempre és fàcil. De fet, el meu exentrenador, Laurent Blanc -actual seleccionador de França-, em deia que allò més difícil en el futbol és fer gols. Jo ho intent a cada partit. Els davanters vivim de la diana, som estadístiques i això sempre ha estat així".

El Torito assegura que encara no es troba al seu millor nivell, però que treballa amb moltes ganes i il·lusió en els entrenaments per arribar al seu estat òptim de forma. "De mica en mica, em vaig semblant al jugador que era en el Girondins. Tal vegada encara no estigui en plenitud de forma, però entren amb moltes ganes per continuar progressant", digué.

El futbolista argentí, que arribà al Mallorca amb l'etiqueta de fitxatge estrella, és conscient que no pot badar si no es vol veure relegat a la banqueta i assenyala que "la lluita per ser en l'onze inicial és un examen constant. Cap jugador no té el lloc assegurat en cap equip i, si no, que ho demanin a Diego Forlán, el millor jugador del Mundial passat i que també sap què és ser suplent".

Pel que fa al matx de dilluns contra el Llevant, Cavenaghi opinà que "és un partit importantíssim, ja que, si sumam els tres punts, ens escaparem de la zona baixa de la classificació. Jugant a casa hem de sortir a vèncer sí o sí". Finalment, el davanter valorà molt positivament l'inici de Lliga que protagonitza el Mallorca en les vuit jornades que s'han disputat i reconeix que "només ens podem penedir de la derrota contra l'Espanyol".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.