algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

El futbol de ca nostra

Ferreries
El Ferreries ja té substitut per a la banqueta del primer equip després de la destitució Antonio Asensio. L'elegit ha estat Dani Mori, exentrenador de l'Atlètic Ciutadella, Penya Esportiva Santa Eulària i fins ara coordinador del futbol base del Penya Ciutadella, càrrec que compaginarà amb la seva nova tasca a la banqueta de Sant Bartomeu, segons informà ahir futbolbalear.com. El preparador asturià va ser el responsable de l'ascens a Segona Divisió B de l'equip eivissenc i va formar part de l'organigramam de les categories inferiors del Reial Mallorca. Ara té per davant una dura feina com a màxim responsable del Ferreries.

Manifestació
L'associació S'Hort d'en Guixa de la barriada del polígon de Llevant ha convocat una manifestació per al dia 2 de novembre a les 18.30 hores, a la plaça d'Espanya, des d'on marxaran cap a Cort. El motiu de la desfilada és perquè l'associació té diversos equips de futbol sala que hauran de renunciar a la competició perquè no disposen d'una instal·lació per competir. Segons el comunicat que emeteren ahir, el poliesportiu va ser tancat el passat mes de març per l'Ajuntament per realitzar-hi unes millores i fins ara no s'hi ha fet res, raó per la qual volen que es torni a obrir per no haver de retirar tots els seus equips.

Fisiomedia
El Fisiomedia Manacor ha recuperat els tocats José Ruiz i Matín Amas i ambdós estaran a disposició de José Lucas Mena Pato per a la propera jornada de la Divisió d'Honor al feu del Marfil Santa Coloma. L'equip manacorí viatjarà a terres catalanes a la recerca de tres punts en una pista on els locals encara no han perdut aquesta temporada.

Torneig Interilles
El proper dilluns 1 de novembre es disputarà el Torneig Interilles de Seleccions 2010 en categories Aleví F-7, Cadet i Infantil amb els equips de Mallorca, Menorca i Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.