muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 11°
13°

El futbol de ca nostra

Segona posició
La UE Poblera s'ha enfilat a la segona posició de Tercera després de golejar (5-1) el Ferreries. Als d'Enric Cànoves només els separen dos punts del líder, l'intractable Constància, que en té 26, i juntament amb els inquers són els dos conjunts que tenen vuit victòries. A més, el Poblera també és el segon màxim realitzador (22 gols) i el menys golejat (9).

Explicació clara

Aquesta magnífica situació classificatòria dels poblers contrasta de manera sorprenent amb la conjuntura que vivien fa una temporada. A la desena jornada de la temporada 2009/2010, el Poblera estava situat a la tretzena posició amb 11 punts (3 victòries i dos empats) i les sensacions que desprenia l'equip no convidaven a l'optimisme. L'entrenador blaugrana va ser clar a l'hora de trobar una explicació a aquest canvi: els jugadors han canviat. En la temporada es va fer una aposta que va resultar arriscada. Es va optar per fiar-ho tot a gent de sa Pobla i als productes que sortien de la factoria del futbol base pobler. Això va fer que es confeccionàs una plantilla molt jove. La manca d'experiència llastà de manera especial l'equip (a més, les lesions castigaren la plantilla) i tant els rectors del club com el cos tècnic s'adonaren que no era el camí per lluitar a la zona noble de la taula. Enguany s'han mantingut els fonaments d'aquella plantilla (la meitat del grup és el mateix que l'anterior temporada) i s'han anat a cercar jugadors per ocupar posicions concretes que s'havien de reforçar.

Treball
D'aquesta manera, el club presidit per Miquel Bennàssar, Molondro, ha aconseguit situar-se a la cresta de l'ona de la classificació. Cànoves, però, assenyalà que si el grup no segueix el rumb fixat en aquest inici de campionat de feina, implicació i entrega serà molt complicat mantenir el nivell exhibit.

Toni Coll

És l'únic membre de la plantilla del Poblera que no està disponible per al proper compromís dels blaugrana, la visita a Alcúdia d'aquest diumenge a les 16.30 hores. El jugador està pendent dels resultats d'una ressonància magnètica que determini l'evolució del genoll dret.

Més d'un derbi
Diumenge serà un dia de derbis. A les 12 hores a l'Estadi Balear l'Atlètic Balears i el Mallorca B reviuran vells enfrontaments amb un ambient enrarit per les pintades que aparegueren al coliseu blanc-i-blau aquesta setmana i que faran que la Policia blindi el matx amb un gran desplegament. A les 16.30 hores, el municipal de la Plana acollirà el segon derbi de la jornada. L'Andratx rebrà el S'Arracó en un matx de rivalitat extrema. Aquests darrers han retornat enguany a la Preferent amb la intenció de consolidar-s'hi, però no ho tindran bo de fer. En les nou jornades disputades el S'Arracó s'ha convertit en el rei de l'empat (5). Això fa que estiguin situats a la dessetena posició amb 8 vuits punts i només una victòria. A davant, trobarà el líder de la Preferent, l'Andratx, que només ha cedit una derrota. En definitiva, un diumenge de rivalitats extremes on esperem que regni el seny.

Escoleta
L'Atlètic Rafal continua desenvolupant la seva tasca esportiva i social. L'escoleta del club és tot un èxit ja que les previsions s'han vist sobrepassades i fins i tot tenen llista d'espera per accedir-hi. 120 són els nins i nines que aprenen a jugar a futbol i a ser persones a les instal·lacions del club palmesà sota les ordres de Juan C. Cànoves. Una iniciativa que demostra la tasca de base que s'efectua a l'Atlètic Rafal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.