algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

... i altres herbes

De justícia
Els companys d'Última Hora desvetllaren ahir que els administradors judicials han presentat una demanda de reintegració contra Maties Rebassa. Idò bé, dies enrere m'asseguraren que Sebastià Frau, José Miguel Cregenzán i Pedro Mir havien estudiat la possibilitat de presentar una demanda d'idèntiques característiques contra Pere Terrasa, exdirector general de gestió del Reial Mallorca i ara director general d'IB3. Finalment, sembla que ho han descartat. I em sembla una sàvia decisió. És cert que Pere Terrasa presentà la dimissió a Vicenç Grande i que va percebre una indemnització d'uns 290.000 euros -si la memòria no em falla. Ara bé, Grande decidí pagar aquesta indemnització i ara em sembla injust d'anar a cercar na Maria per la cuina. Ja està bé així! Pere Terrasa és un excel·lent professional, que ha treballat durant anys al club i que, si va percebre una indemnització, fou perquè Grande la considerà justa.

Em semblaria una vergonya que els administradors judicials reclamassin ara a Terrasa els doblers percebuts. De la mateixa manera, tampoc no em sembla raonable que ara hagin presentat una demanda de reintegració contra Rebassa, exdirector general de relacions externes del Reial Mallorca. Facem un poc de memòria per recordar que Rebassa quedà a l'entitat quan Grande abandonà l'entitat. Tenia un contracte de llarga durada, rubricat amb Grande com a president i màxim accionista, i que suposava uns emoluments força importants per a Rebassa. Mateu Alemany, des del primer moment deixà clar que no comptava amb Rebassa i, després de mesos d'estira-i-arronses, arribaren a un acord. Es firmà la liquidació, amb renúncies importants d'uns i altres, i avui pau i després glòria. Idò, no. Ara, resulta que els administradors judicials no hi estan d'acord. Entenc que ho fan perquè consideren que l'acord al qual s'arribà és xerec per al Mallorca, però, personalment, em costa de creure que Alemany acceptàs un acord perjudicial per a l'entitat.

En qualsevol cas, els administradors judicials haurien de ser els més fidels col·laboradors de la propietat, els qui vetllassin pels interessos dels creditors; en canvi, amb alguna decisió sembla que només pensen en velles bregues ja oblidades. El més important, i així ho reconeixen els propis administradors judicials, és continuar a Primera Divisió. Que facin tot el que puguin perquè l'equip sigui viable i així protegiran els creditors. Anar contra Rebassa em sembla absurd i injust. I reclamar a Terrasa la indemnització percebuda em semblaria la més doiuda de les bajanades.

Penyistes

Em diuen que Xisco Bauzá, fins ara president de la Federació de Penyes del Reial Mallorca, té decidit presentar la dimissió. Certament, en la polèmica suscitada les darreres hores entre el Reial Mallorca i la Federació de Penyes, em sembla que la raó assisteix els penyistes. Em sembla raonable que Biel Cerdà, accionista i membre del consell d'administració del Reial Mallorca, pretengui imposar un protocol per a les habituals festes de les penyes. Només deman una mica de seny. Per què s'ha d'enviar el menú al club? Per què hi ha d'haver com a mínim 200 persones? Per què tants dois? És clar, el sentit comú és el menys comú dels sentits.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 13 anys
Increible. Si afecta a Nando Pons o a Maties Rabassa, les accions que va dur a terme en Vicenç Grande són "injustes" de cara al Club. Ara bé, si ho fa amb en Pere Terrasa, està ben fet.
Quan veig en Serra Ferrer demanant-se si en Manzano i en Pons són mallorquinistes o els hi agrada només els doblers del Mallorca, m'agradaria demanar-li què li pareix el "mallorquinisme" de Terrasa, que amb els doblers que se'n va endur per partir VOLUNTÀRIAMENT només n'ha invertit una tercera part al seu tan estimat Mallorca...
Valoració:1menosmas
Per Pep, fa mes de 13 anys
Los nuevos ricos suelen hacer estas cosas raras para jorobar a los inferiores según su punto de vista.Si el Club no quiere participar me parece muy bien pero que deje a las^Peñas organizar sus actos como hasta ahora.
Este protocolo ya se queria poner en marcha en tiempos del Sr. Terrassa que fue el que lo prosuso en una reunión del Club.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente