cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

El Madrid goleja el Màlaga i és el nou líder

El portuguès Ronaldo, amb dos gols i amb dues assistències, guià l'equip blanc cap a la victòria

Màlaga 1
Reial Madrid 4

MÀLAGA: Galatto, Gámez, Stadsgaard, Weligton, Mtiliga, Fernando, Juanito, Apoño, Edu Ramos, Quincy i Rondón.
Luque per Edu Ramos, Sandro Silva per Fernando i Portillo per Apoño.
REIAL MADRID: Casillas, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Di María, Özil, Cristiano Ronaldo i Higuaín.
Pedro León per Di María, Benzema per Higuaín i Canales per Özil.
GOLS: 0-1: minut 30, Higuaín.
0-2: minut 45, C. Ronaldo.
0-3: minut 50, C. Roanldo de penal.
1-3: minut 55, Stadsgaard.
1-4: minut 65, Higuaín.
ÀRBITRE: Undiano Mallenco (navarrès). Amonestà amb targeta groga els locals Gámez i Fernando i els visitants Khedira i Arbeloa.

El Reial Madrid va jugar a Màlaga el millor partit com a visitant des de l'arrbiada de José Mourinho a la banqueta blanca i va aconseguir una victòria (1-4) que li permet recuperar el lideratge de Primera Divisió gràcies, també, a la victòria del Barça davant el València.

Els primers moments del partit varen ser un intercanvi de cops, però a poc a poc el Madrid va dur el partit al camp del Màlaga. Cristiano va ser qui va dinamitar el matx donant el primer gol a Higuaín i marcant el segon després d'una bona assistència d'Özil. El mateix Crisitano amplià la diferència, de penal, en la represa, una diana que li permet col·locar-se com a pitxitxi de Primera. El Màlaga va retallar diferències, però Higuaín, fent el quart per als blancs, va tallar qualsevol possibilitat de remuntada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.