cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.4°

“Mallorca és com el Brasil però amb menys violència”

El migcampista brasiler Joao Víctor, una de les cares noves del Reial Mallorca, es mostra plenament adaptat a l'Illa i afirma que treballa al màxim per fer-se un lloc en l'onze inicial

El migcampista brasiler Joao Víctor, que arribà al Reial Mallorca aquest estiu juntament amb el seu compatriota Edson Ramos Ratinho procedent del Bunyodkor d'Uzbekistan, està decidit a triomfar en el futbol espanyol.

El jugador carioca, de 21 anys, no ha tingut cap problema per adaptar-se a l'Illa i als seus nous companys d'equip i, després de disputar els primers minuts en partit oficial en la cinquena jonada davant la Reial Societat, diumenge passat s'estrenà en l'onze inicial de Laudrup al Camp Nou davant el Barcelona. Joao Víctor assegura que està "molt content" per com li han anat les coses en les primeres setmanes a Mallorca i que continuarà treballant amb la màxima intensitat per guanyar-se un lloc en l'onze titular.

"Estic molt content i tranquil. Necessit treballar per millorar i créixer com a futbolista. Tots els jugadors feim feina al màxim per poder ser en l'onze inicial i jo no som diferent. Llavors serà el míster qui decidirà qui juga".

El futbolista nascut a Olinda afirma que se sent molt a gust a l'Illa i, de fet, assegura que pel clima i pel caràcter de la gent "Mallorca és com el Brasil, però amb menys violència" pels carrers. Joao Víctor reconeix que el fet d'arribar al Mallorca juntament amb el seu compatriota Ratinho li ha facilitat molt les coses a l'hora d'integrar-se. "Fa gairebé un any i mig que Ratinho i jo anam junts per tot. És un gran company i ens ajudam mútuament. És més fàcil integrar-se en un lloc nou, a un nou equip, si es fa en companyia que tot sol, encara que la resta de companys del conjunt també ens han tractat molt bé".

Joao Víctor opina que el Mallorca "té un bon equip, perquè ha sabut conjuntar jugadors joves amb veterans i encara té molt marge per créixer", i pel que fa a les seves característiques personals de joc, apunta que "m'és igual jugar de pivot defensiu o una mica més avançat, mentre que sigui pel centre del camp. Faig tot allò que Laudrup em demana, defensar, atacar o fer cobertures". Això sí, tot i la condició de futbolista brasiler, Joao Víctor no es considera un golejador, malgrat que diu que "cada temporada n'arriba algun".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.