algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Llorente podria ser titular

Segons les proves de Del Bosque, el davanter basc ocuparia el lloc de Torres davant Lituània, escoltat a les bandes per Villa i Silva

El seleccionador estatal de futbol, Vicente del Bosque, va aprofitar l'entrenament d'ahir dimecres per continuar assajant amb un possible onze titular per al partit de demà davant Lituània en la fase de classificació per a l'Eurocopa, en el qual hi podria ser el davanter de l'Athletic de Bilbao Fernando Llorente.

Els internacionals es van exercitar en la Ciutat del Futbol de Las Rozas durant gairebé una hora i mitja, en una sessió en la qual hi hagué treball físic al principi i al final, rondos amb pilota i partidet, on el davanter basc va jugar amb els teòrics titulars.

El seleccionador va dur a terme diferents proves canviant alguns jugadors d'equip amb o sense pitet, però, malgrat les absències de futbolistes importants com Xavi Hernández, Torres, Cesc, Navas i Pedro, el grup continua sent de qualitat, reforçat amb les noves cares convocades per Vicente del Bosque.

Segons el que es va poder veure en la sessió, Casillas tornarà a defensar la porteria de la roja, amb Sergio Ramos i Joan Capdevila en els laterals, mentre que l'eix de la defensa el formarien la parella blaugrana Carles Puyol i Gerard Pique. Per al centre del camp, Del Bosque sembla que apostarà per Xabi Alonso, Sergi Busquets i Andrés Iniesta.

Les bandes quedarien per a l'atacant del Manchester City David Silva, mentre que el blaugrana David Villa ocuparia l'esquerra, amb Fernando Llorente com a punta de llança.

La sessió del capvespre no va indicar cap possible canvi sobre aquesta estratègia i caldrà esperar a la de la vigília del partit, que es jugarà demà a Salamanca, per confirmar els plans del seleccionador.

Els futbolistes també participaren en un acte d'un dels patrocinadors de la selecció, que els entregà el seu pes en cervesa per haver guanyat la Copa del Món.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.