algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els campions del món es concentren a Las Rozas

Els de Del Bosque comencen la preparació dels partits amb Lituània i Escòcia de la fase de classificació de l'Eurocopa 2012

45988
La Selecció de futbol es concentrà a Las Rozas, Madrid. | Ferran Aguiló - Efe.

La selecció espanyola de futbol inicià ahir la concentració a la ciutat del futbol de Las Rozas per preparar els partits davant Lituània, divendres a Salamanca, i amb Escòcia, dimarts dia 12 a Glasgow, corresponents a la fase de classificació de l'Eurocopa de 2012.
La majoria dels convocats per Vicente del Bosque va anar arribant a partir de les 12.00 hores a les instal·lacions de la localitat madrilenya i durant l'horabaixa hi varen portar a terme la primera sessió de feina, que fou d'allò més especial per a Artiz Aduriz i Borja Valero.
Després de l'entrenament inicial, la selecció espanyola durà a terme una doble sessió avui abans de partir cap a Salamanca, seu del duel contra els lituans, i s'exercitarà a l'estadi El Helmántico.
Mentre arribaven els internacionals de la selecció absoluta, els de la sub 21, amb Emilio N'Sue a les seves files, ja s'entrenaven per al partit que disputaran dissabte contra Croàcia, corresponent al play off d'anada per a la fase final de l'Eurocopa 2011.

Contents
Els exvermells Borja Valero i Aritz Aduriz es presentaren d'allò més contents a Las Rozas. Valero, que ara milita a les files del Vila-real, va reconèixer que viu "el moment més important" de la seva carrera esportiva. "Entrar a la selecció espanyola és el màxim: n'estic molt content".
Per part seva, el davanter Aritz Aduriz, ara jugador del València, va assegurar que aquest moment "és per gaudir-ne". "És difícil incorporar-se a un conjunt campió del món, però estic molt agraït a tots els qui m'han ajudat a aconseguir-ho".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per porto cristo, fa mes de 13 anys
alguno va muy flojito de geografia...
Valoració:1menosmas
Per joan cunill, fa mes de 13 anys
No aixo es Espanya, inepte
Valoració:-1menosmas
Per Fair play, fa mes de 13 anys
La Rozas? No és això a l'estranger?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente