• Màx: 20°
19°

El Chelsea agafa embranzida

La victòria dels de Carlo Ancellotti davant el seu màxim rival pel títol, l'Arsenal d'Arsene Wenger, afiança el conjunt blue al capdavant de la classificació. El Manchester City també guanyà i es col·loca segon

El Chelsea de Carlo Ancellotti va vèncer l'Arsenal per 2-0 i es consolida en el lideratge de la Premier League, avantatjant en quatre punts el Manchester City, el seu immediat perseguidor, que va desbancar els gunners de la segona plaça després de guanyar a casa (2-1) el Newcastle en un partit corresponent a la setena jornada de la lliga anglesa.

En un xoc que enfrontava dos dels principals aspirants a endur-se el títol, els de Carlo Ancelloti es van servir d'un gol de Drogba, que porta 13 gols en 13 enfrontaments amb l'Arsenal, per obtenir uns importantíssims tres punts.

Per la seva banda, els d'Arsene Wegner van començar molt ficats en el joc i aconseguiren inquietar sense èxit la porteria de Cech. Després d'aquests primers minuts de domini visitant els blues van reaccionar i van començar a dur el comandament del partit i cercar l'àrea rival.

Cinc minuts abans del descans, Drogba culminava una gran jugada col·lectiva del seu equip amb un genial cop de taló, que feia justícia per l'exhibit fins a aquell moment per ambdós equips. Després de la represa, l'Arsenal va monopolitzar la posició de pilota a la recerca de l'empat, però amb escassa pegada als darrers metres.

A més, el Manchester City es va col·locar al camí del Chelsea després de vèncer (2-1) el Newcastle. Els de Roberto Mancini van saltar en la gespa conscients de la importància de la victòria per tal de postular-se com a seriosos aspirants al títol.

Als 18 minuts, l'argentí Carlos Tévez avançava els seus des dels onze metres. Lluny d'intimidar-se, els visitants, que van perdre per lesió a Ben Harfa després d'una greu entrada de De Jong en els primers compassos, van reaccionar per mitjà de l'exmallorquinista Jonás Gutiérrez, que cinc minuts més tard posava les taules al marcador.

A partir d'allà, l'equip blau es va abocar a l'atac i un quart d'hora abans del final, Adam Johnson donava els 3 punts al seu equip després de culminar una gran jugada personal amb un bon tir creuat.

A més, el Liverpool continua amb la seva mala arrancada de temporada i continua ancorat als llocs de descens després de caure a casa (1-2) davant del modest Blackpool. En un matx que semblava que havia de ser senzill per a l'equip local, els reds, que van perdre Torres per lesió als 10 minuts, veieren com a la mitja hora Charlie Adam avançava els seus amb un gol de penal.

Després del descans, Varney enfonsava més en la crisi els de Roy Hodgson i tornava a marcar per al Blackpool instants abans de dirigir-se als vestidors.