algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

... i altres herbes

Ben fet
El Reial Mallorca ha sabut reacccionar. El deplorable espectacle que ens oferiren diumenge Keita i Aduriz, quan s'enfrontaren a cops de puny sobre la gespa de Son Moix, ha tingut avui una ràpida i hàbil resposta del Mallorca. L'entitat ha decidit obrir un expedient disciplinari a ambdós futbolistes en què assegura que un i altre seran sancionats en funció del règim intern de l'entitat. A més a més, tant Aduriz com Keita han demanat disculpes a l'afició i als companys. Només les disculpes o tan sols l'expedient disciplinari haurien estat suficients. És bo, imprescindible diria jo, que tothom tingui clar que el Mallorca no deixarà sense sanció un espectacle tan penós com el que protagonitzaren Aduriz i Keita. Es nota l'experimentada mà de Mateu Alemany.

Inauguració
Vaig sentir diumenge a la retransmissió del partit d'Ultima Hora Punto Radio -extraordinària- com Jordi Morey, exfutbolista i ara comentarista, contava que havia coincidit amb el màxim accionista Mateu Alemany en la inauguració de l'hostal Cuba. "A quina hora?", li demanaren. Morey, sempre hàbil, provocà la rialla del director i presentador Tomeu Terrasa i la resta de comentaristes en assegurar que quan "ja no hi havia tòniques".

García
José Miguel García, encara accionista del Reial Mallorca -en té més del cinc per cent-, ha abandonat el consell d'administració de la Societat Anònima Esportiva. Joan Gual de Torrella, reelegit fa setmanes president de la Cambra de Comerç de Mallorca, inclou a la seva junta García (Tobal Promociones Inmobiliarias 2005, SL) en representació del sector de la construcció. Però, per què deixa ara el consell d'administració del Reial Mallorca i no d'aquí a una, dues o tres setmanes. O en arribar el final de temporada? García assegura que té feines importants a fer per la Cambra de Comerç, però no ho entenc.

En aquest sentit, ja sabeu que el Reial Madrid visitarà ben aviat Son Moix i que a José Miguel García, madridista de tota la vida, ben segur li faria una gran il·lusió compartir taula amb Florentino Pérez. Però, és clar, si deixa el consell d'administració... Res, no passa res. García podrà dinar amb Pérez, ja que en el partit disputat al Bernabéu, per exemple, acudiren al tradicional dinar de directives els accionistes de l'entitat, tot i que no fossin membres del consell d'administració. Em referesc, per exemple, a Xavier Cabotà. És a dir, que García, que encara és accionista, podrà acudir al dinar amb Florentino Pérez tot i que no és segur que ho faci. Sigui com sigui, per què deixa ara José Miguel García el consell d'administració? Estic ben segur que ben aviat ho sabrem.

Sevilla
Ja sabeu que la rumorologia apunta que Gregorio Manzano entrenarà el Sevilla la temporada pròxima. Personalment, estic convençut que entre el president del conjunt andalús, José Maria del Nido, i el representant de Manzano, Manuel García Quilón, ja s'ha produït alguna cosa més que una senzilla presa de contacte. De fet, em vaig acabar de convèncer que Manzano entrenarà el Sevilla la temporada que ve després de sentir García Quilón que desmentia de manera taxativa, i amb gran contundència, que s'hagués produït el mínim contacte. En mil ocasions han sorgit diferents rumors i García Quilón mai de la vida no havia sortit a dir res. Per què ho va fer en aquesta ocasió? Uff!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.